Kuva: AOP

Orange is the New Black -kaunotar: "On todella vapauttavaa näytellä Piper Chapmania"

16.06.2016 15:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Taylor Schilling viihtyy hyvin sinkkuna ja on innoissaan OITNB:n suuresta suosiosta.

Suositussa Netflix-alkuperäissarjassa näyttelevä Taylor Schilling, 31, viihtyy hyvin sinkkuna. Kaunotar on kuitenkin myöntänyt, että tuntuu todella kummalliselta kun ulkopuoliset ihmiset ovat kiinnostuneita hänen henkilökohtaisesta elämästään.

- Jos olisin onnellisessa parisuhteessa, rakastaisin puhua siitä. Mutta en tykkää deittailusta. Se vaatii minulta paljon, että kiinnostuisin jostain ihmisestä. Olen kuitenkin monogamisti, haluan rikoskumppanin, Schilling kertoi Female Firstille.

Viime vuonna kaunotar yhdistettiin romanttisessa mielessä näyttelijä Carrie Brownsteiniin, mutta Schilling kiistää huhut.

- Minulla ei ole mitään salattavaa.

Meikittömyys helpottaa

Tällä hetkellä kaunotar keskittyy työntekoon ja on hyvinkin innoissaan Orange is the New Blackin suosiosta. Schillingin mielestä Piper Chapmanin näytteleminen on myös todella vapauttavaa, koska roolihahmo käyttää huomattavan vähän meikkiä. 

Vaikka näyttelijättären mielestä meikki voi tuoda roolihahmoon jotain mielenkiintoista ja persoonallista, Chapmanin tilanteessa asia on toisin.

- Tässä tilanteessa, Piper Chapmanin tarinassa, meikittömyys todella valaisee mielenkiintoisia  osia hänestä.

Suositun sarjan neljäs tuotantokausi julkaistaan 17. päivä perjantaina. Odotellessa voit katsoa uuden tuotantokauden trailerin alapuolelta.

Lue myös: Orange Is the New Black palaa - mielenkiintoiset faktat hittisarjasta koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat