Kuva: Fotolia

IS: Satuhäät-sulhanen keskellä skandaalia - syyte törkeästä rahanpesusta!

27.06.2016 07:30 - Senni Loikala

Suositusta televisio-ohjelmasta tuttua miestä syytetään törkeästä rahanpesusta ja törkeästä petoksesta, kerrotaan Ilta-Sanomissa.

Satuhäät-tositelevisio-ohjelmassa esiintynyt tamperelainen sulhanen on saanut syytteen muun muassa törkeästä rahanpesusta ja törkeästä petoksesta, uutisoidaan Ilta-Sanomissa. Nuori mies toimi yhdessä kolmen muun tamperelaisen miehen kanssa.

Syytteen mukaan miesnelikon firma lähetti yli 8100 perusteetonta laskua eri tahoille. Laskun saajia pyydettiin maksamaan 434 euroa, ja keksityillä laskuilla tavoiteltiin 3,5 miljoonan euron saalista. Aiheettoman laskun maksoi noin 280 yritystä tai henkilöä. Laskujen laatiminen oli Satuhäät-ohjelmassa esiintyneen sulhasen vastuulla.

Yrityksen puheluhinta 25 euroa minuutilta

Nelikon yrityksellä oli myös palvelunumero, johon soittaessa hinnaksi ilmoitettiin 1,75 euroa minuutilta. Satuhäät-sulhanen oli korottanut puheluhinnan 25:n euroon minuutilta. Miehet tienasivat puheluilla 25 000 euroa, ennen kuin puhelin suljettiin väärinkäytösepäilyjen takia.

Miehet suunnittelivat myös veroparatiisiyriksen perustamista. Sittemmin he pakenivat Espanjaan, josta he vuokrasivat huvilan käyttöönsä.

Satuhäät-sulhanen on saanut syytteitä aiemminkin. Viime joulukuussa hänet tuomittiin petoksesta. Silloisen syytteen mukaan hänen yrityksensä oli tarjonnut muille firmoille Facebook-näkyvyyttä. Tykkäykset olivat peräisin Intiasta, Bangladeshista ja Venäjältä, joten ne eivät todellisuudessa hyödyttäneet ketään.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Sadistinen ilmiö yleistyy: Naisia salakuvataan heidän omilla kameroillaan!

Kilpailut

Uusimmat