Kuva: AOP

UFC-vapaaottelija sosiaalisesta mediasta: "Elämät, joita näemme päivittäin, ovat feikkejä"

20.07.2016 21:30 - Senja Rapila

Vapaaottelijakaunotar Ronda Rousey on avannut pitkällä kirjoituksellaan epätäydellisyyksien tärkeyttä.

Ronda Rousey, 29, on amerikkalainen vapaaottelija. Hän voitti muun muassa olympiapronssia judossa vuonna 2008 ja on sittemmin kisaillut vapaaottelussa voitokkaasti.

Rousey on kertonut jo aiemmin, että hän on joutunut nuorempana koulukiusatuksi erilaisuutensa vuoksi. Nyt kaunotar on avautunut Refinery29 -sivustolla siitä, kuinka sosiaalinen media vaikuttaa ihmisten elämään.

"Selaan puhelintani kuten kaikki muutkin. Näen maailman filtteröitynä ja täynnä duckfaceja, kuten jokainen muukin nainen. Ja joskus olen melkein vakuuttunut siitä, että se on todellista.

Mutta se ei ole.

Järjestelmälliset elämät, joita näemme päivittäin, ovat feikkejä. Täydelliset kuvakulmat, täydelliset asukokonaisuudet, täydellinen valaistus. Se ei ole todellisuutta. Se mikä on todellista, ovat epätäydellisyydet, jotka rakentavat persoonaa", Rousey kirjoittaa.

Kirjoituksessaan Rousey kertoo muun muassa siitä, kuinka hän kasvoi poikatyttönä. Hän piti mekkojen sijasta farkkuja, koska hän tykkäsi juoksennella ja leikkiä. Rousey kuitenkin tunsi ajan myötä itsensä ulkopuoliseksi, koska ei sopinut haluttuun muottiin.

"Itsetuntoni laski nopeammin kuin mitä haluan myöntää. Ja kuten useimmat tytöt, vaikka harvemmat siitä koskaan puhuvatkaan, nämä tunteet kärjistyivät lopulta siihen, että seisoin peilin edessä, katsoin muuttuvaa vartaloani, jota en tunnistanut sitä enää. Ja itkin."

Voit lukea koko koskettavan kirjoituksen halutessasi täältä.

Lähde: Refinery29

Lue myös: Leonardo DiCaprio kuherteli uuden kultansa kanssa rannalla - katso kuumat kuvat

Kilpailut

Uusimmat