Kuva: AOP

Kohukaunotar Lindsay Lohan tilitti sosiaalisessa mediassa - "Aviomieheni petti minua huoran kanssa"

25.07.2016 12:45 - Senja Rapila

Tuoreessa rakkaudessa on näiden Lohanin julkaisemien tekstien mukaan ryppyjä.

Uutisoimme vasta huhtikuussa, että näyttelijä Lindsay Lohan, 29, on kihlautunut varakkaan venäläissuvun perillisen Egor Tarabasovin, 22, kanssa.

Vaikka pariskunta on vielä hetki sitten näyttänyt kovin onnelliselta, on kelkka selkeästi kääntynyt. Cosmopolitan-lehden mukaan Lohan on syyttänyt julkisesti nuorta miestään pettämisestä "venäläisen huoran" kanssa.

- Aviomieheni on todella vihainen minulle, mutta juon vettä, että saisin hänet tulemaan kotiin. Kulta, tule kotiin, kiltti, kaunotar avautui lehden mukaan perjantai-iltana Snapchat-tilillään.

Lauantaina kaunotar siirsi ajatuksensa myös Instagramin puolelle, jossa hän julkaisi monia hämmästyttäneen kuvan. Kuvassa Lohan oli sutannut miehensä kasvot kokonaan.

Tämän kyseisen kuvan jälkeen kaunotar oli jälleen siirtynyt Snapchatiin, jossa hän oli julkaissut kuvan juhlivasta miehestään. Kuvatekstiksi hän oli Cosmopolitanin mukaan laittanut: "Wow, kiitos #aviomies joka on venäläisen huoran kanssa @dasha_pa5h". Kaunotar oli lisännyt samantapaisen julkaisun myös Twitteriinsä.

Toisessa snapissa Lohan julkaisi videon Egorista ja kirjoitti viereen: "Koti? Ensimmäinen kerta elämässäni kun hän petti minua huoran kanssa".

Sittemmin Lohan on poistanut suurimman osan julkaisuistaan.

(kuva: AOP)

Lohan on myös aiemmin kertonut, että One Direction -yhtyeen entinen laulaja Harry Styles olisi yrittänyt saada häntä sänkyyn kanssaan. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kim Kardashian painaa enää 54 kiloa - katso tuoreet kuvat

Lue myös: Kaunein pariskunta ikinä? Seksikäs laulaja Nicole Scherzinger ja kuuma miesmalli löysivät toisensa

Kilpailut

Uusimmat