Kuva: Mikko Räsänen

Toni Wirtanen Apulanta-elokuvasta: "Massiivinen laukaus pimeään"

28.07.2016 14:45 - Rea Tallgren

Wirtasen mukaan hän ja Sipe Santapukki suhtautuivat epäilevästi elokuvan tekemiseen - ihan vaan siksi, että miettivät, kiinnostaisiko aihe ketään.

Tuukka Temonen on Apulannan entinen basisti, joka on vastannut pian elokuviin tulevan Teit meistä kauniin -elokuvan, joka kertoo Apulannan syntytarinan. Yhtyeen solisti Toni Wirtanen kertoo, että hän on ollut mukana elokuvan syntyprosessissa, mutta lähinnä vain sivustakatsojana. 

- Temonenhan ei ole mikään maailman demokraattisin työryhmäihminen, mukana oleminen on ollut enemmän sellaista seuraamispainoitteista, Wirtanen naureskelee Radio Cityn Eppu Salmiselle

Tuukka Temonen (kuva: AOP)

- Tuukalta tämä oli aika massiivinen laukaus pimeään, että ruvetaan tekemään punk-yhtyeestä elokuvaa. Kyllä me aika monta kertaa sanoimme Simon (Santapukki) kanssa, että mieti nyt vielä. 

Wirtanen sanoo olevansa pessimisti ajatelleensa, ettei aihe kiinnosta ketään. 

- Ilmeisesti pöhinä elokuvan ympärillä on kuitenkin hyvä, ja ne, jotka sen ovat nähneet, ovat siitä tykänneetkin. Onhan tämä hienoa, ollaan oltu kovasti mukana liputtamassa tämän puolesta. 

Wirtanen itse näyttelee elokuvassa poliisia. 

- Ne olivat ne minun kunnian 20 sekuntiani. Se oli kunnon 90-luvun poliisi, suikka päässä ja kauluspaita. Silloin näyttivät poliisitkin poliiseilta. 

Kuuntele Radio Cityn Kesäaamuja arkisin klo 8-12.

Kilpailut

Uusimmat