Britney Spearsin uuden albumin kansi sai faneilta tyrmäyksen: "Kuin 7.-luokkalaisen tekemä"

04.08.2016 20:15 - Iiro Myllymäki

Spears julkaisee tulevan Glory-albuminsa kuun lopussa.

Pop-tähti Britney Spears, 34, on antanut faneilleen paljon puhuttavaa, kun hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa tulevan albuminsa nimen, julkaisupäivän ja kansikuvan. Glory-niminen albumi julkaistaan Apple Music -palvelussa 26. elokuuta.

Albumin kannessa nähdään suoraan kameraan tuijottava Spears, jonka tuuheat hiukset täyttävät tiukasti rajatun kuvan. Kansikuva on herättänyt monessa fanissa kielteisiä reaktioita. Dominic Riccitello kommentoi Twitterissä: ”Äiti, tämä kansi on kamala.” Stephen Autar vetoaa Spearsiin, jotta hän ”suunnittelisi kannen uudelleen”. Josh Haigh puolestaan toteaa sarkastisesti: ”Fonttien kuningatar”. Matthew Khaddor kysyy, "miksi tämä näyttää huonosti photoshopatulta 7.-luokkalaisen projektilta".

Myös Instagramissa kuva on saanut monet pettymään. ”Tämä hädin tuskin näyttää siltä Britneyltä, jonka tunsimme ja jota rakastimme”, kommentoi anniealesso-nimimerkkinen käyttäjä.

Suurin osa somekommenteista ei kuitenkaan ruodi kannen suunnittelua. Fanit ovat innoissaan saatuaan tietää julkaisupäivämäärän ja odottavatkin uuden albumin ilmestymistä jo kuin kuuta nousevaa. ”Omg olen niin innoissani tästä albumista”, kommentoi xander_mcqueen lukuisten emojien kera tiivistäen monien fanien tunnot.

Lue myös: Britney Spears tulevasta albumistaan: "Tämä on uuden aikakauden alku"

Kilpailut

Uusimmat