Näyttelijä latasi Instagramiin pelottavan veitsivideon - joutui jäähylle suosikkisarjasta

09.08.2016 17:45 - Iiro Myllymäki

Hollyoaks-sarjan Parry Glasspool sai myös sakon toiminnastaan.

Suomessakin esitetyn brittiläisen Hollyoaks-saippuasarjan tähti Parry Glasspool, 24, on hyllytetty sarjasta kahdeksi viikoksi tämän Instagramiin lataaman videon takia. Nyt jo poistetussa videossa Glasspool nähtiin pelottavan näköisenä keittiöveitsen kanssa. Huffington Postin mukaan mies teeskenteli videolla olevansa mustasukkainen tyttöystävä, joka uhkailee kumppaniaan veitsellä.

- Ei minua haittaisi, jos puhuisit toisille tytöille. Tai oikeastaan haittaisi. Vitsi vitsi, muru. Tappaisin sinut, jos tekisit niin! Ei, en tappaisi, vaikka osaisinkin sen tehdä tällä veitsellä. Itse asiassa tiedän tarkalleen, miten sen tekisin, Glasspool sanoi videolla kimeällä äänellä.

Video ehti saada ennen poistamistaan yli 10 000 näyttökertaa ja lukuisia kommentteja, joissa video tuomittiin. Lopulta näyttelijä päätyi poistamaan koko Instagram-tilinsä.

Esittänyt pahoittelunsa

Kahden viikon hyllytyksen lisäksi miehelle on annettu ”merkittävä” sakko, joka lahjoitetaan kotiväkivaltaa vastustavaan hyväntekeväisyyteen. Huffington Postille antamassaan tiedotteessa Glasspool esitti pahoittelunsa kaikille, keitä video on loukannut.

”Ystäväni tietävät, etten koskaan syyllistyisi kotiväkivaltaan millään tavalla ja olen kauhuissani, että ihmiset luulevat, että voisin tehdä sellaista. Muutama kuukausi sitten kuvatun videon oli tarkoitus olla hauska viittaus muihin videoihin, joita olen sosiaalisessa mediassa nähnyt, mutta nyt tajuan, ettei se ollut sopiva seuraajilleni. Sen tarkoitus ei ollut vaikuttaa uhkaavalta, mutta ymmärrän, miksi se on sellaisena nähty”, mies kirjoittaa.

Lue myös: Ihmiset raivostuivat Khloé Kardashianin Instagram-kuvalle: "Olet oksettava"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat