Kuva: Senja Rapila

Michael Monroe: Vaimo tietää autoista enemmän kuin minä

15.08.2016 13:45 - Senja Rapila

Suomalaisten suosikkirokkari suosii pyöräilyä autoilun sijasta. Hänellä on myös mahtava "automuisto" Hanoi Rocks -ajoilta.

Suomalainen rokkikukko Michael Monroe, 54, ei omista autoa. Räväkkä rock-muusikko ei omista edes ajokorttia, eikä koe tarvitsevansa niitä lainkaan. Muusikko onkin tuttu näky polkupyöränsä kanssa kotikaupungissaan Turussa.

- Minulla on sellainen fillari, jonka takia minut kelpuutettaisiin kuulemma harrikkakerhoonkin. Siinä on pitkä satula ja selkänoja, iskunvaimentimet ja iso tanko. Se on vähän kuin harrikka, Monroe kertoi Radio Novan haastattelussa.

Rokkari myöntää, ettei hän tiedä autoista mitään. Enemmän autoista ja niiden merkeistä tietää hänen vaimonsa Johanna.

- En ole mikään autourheilija. En muista edes mitään autojen värejä tai kokoja tai nimiä. Vaimo tietää paremmin automerkit ja muut, hän totesi.

- Hyötyliikuntaa ja ympäristöystävällistä minä kannatan. Minulla ei ole ajokorttia ja mielestäni on muutenkin liikaa autoja ympäristön kannalta. Kannan korteni kekoon olemalla hankkimatta autoa.

Monroella on kuitenkin erikoinen "automuisto" Hanoi Rocksin ajoilta. Bändi oli keikkailemassa Intiassa, kun sai varmasti elämänsä kyydit - hevoskärryissä.

- Intiassa meidät laitettiin ”promoamaan” tulevaa Bombayn (nykyisen Mumbain) keikkaamme hevoskärryillä. Kärryn takapäähän oli neon vihreällä teipillä laitettu sanat Hanoi Rocks ja me soitettiin ghettoblasterista meidän musaa kiertäen ympäri Mumbaita. Se oli aika ikimuistoinen ajoreissu.

Lue myös: Michael Monroe muistelee Hanoi Rocksia lämmöllä: "Se loppui vähän ennen aikojaan"

Lue myös: Michael Monroe: Luulin, etten toivu enää koskaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat