Kuva: AOP

Sinkkuelämää-tähti puhui ahdistuksestaan: "En aikaisemmin kertonut kenellekään"

27.08.2016 15:45 - Emma Ylistalo

Sarah Jessica Parkerilla on hyvä ohje, jos omat ongelmat käyvät liian suuriksi.

Sinkkuelämää-sarjasta tunnettu näyttelijä Sarah Jessica Parker, 51, kertoi Coveteur-sivustolle antamassaan haastattelussa, että näyttelijäntyö on henkisesti paljon rankempaa kuin moni ajattelisi.

- Näyttelijän työ saattaa näyttää joillekin hassulta, kuin aikuiset leikkisivät hiekkalaatikolla, mutta se on todellisuudessa todella hermostuttavaa. Jos todella välität siitä, se aiheuttaa paljon ahdistusta. 

Naisella on kiireistä uuden sarjan kanssa, jossa hän toimii näyttelijän lisäksi myös tuottajana. Elämään kuuluvat myös lapset ja puoliso, joista jokainen vaatii osansa.

- Mielenterveyteni on riippuvainen siitä, kuinka selviydyn kaikesta. Toisaalta, en kuitenkaan pelkää ahdistusta, haluan vain tietää, että pystyn käsittelemään hermojani, ahdistusta, pettymyksiä tai surua itsekseni tai ystävien ja perheenjäsenten kanssa. 

- En aikaisemmin kertonut ahdistuksestani kenellekään, koska ajattelin, että liian monet ihmiset olivat riippuvaisia minusta. Aivan kuin he olisivat odottaneet, että teen heidän olonsa paremmaksi.

Näyttelijällä on kuitenkin hyvä neuvo niihin tilanteisiin, kun liian moni asia vaivaa. Niistä kannattaa puhua, ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi.

- Kun puhut asiasta jonkun kanssa, tunnet kuin olisit pallo, jossa on liian paljon ilmaa. Tarvitset vain jonkun päästämään siitä osan pihalle. 

Lähde: The Coveteur

Lue myös: Sarah Jessica Parker kiistää olevansa feministi: "En täytä vaatimuksia"

Kilpailut

Uusimmat