Kuva: AOP

Jennifer Aniston uskoo ex-miehensä eron olleen karmaa - "Brad on melkoisen simppeli mies"

21.09.2016 16:45 - Senja Rapila

Frendit-kaunotar oli naimisissa Brad Pittin kanssa vuosina 2000-2005. Pariskunta erosi pian sen jälkeen, kun Pittin huhuttiin pettäneen Anistonia Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Kuten jokainen media on viimeisen vuorokauden aikana kuuluttanut, Hollywoodin lempipariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat eroamassa. Jolie jätti avioerohakemuksen tässä kuussa oikeuteen.

Jolie ja Pitt aloittivat suhteensa vuonna 2004 tavattuaan Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Silloisella hetkellä Pitt oli vielä naimisissa näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa. Nyt Anistonin lähipiiristä on paljastettu, että Frendit-tähden mielessä kyseessä on karman laki.

- Hän uskoi aina, että heille tulisi vielä tapahtumaan jotain ajan myötä. Hänestä tuntui, ettei Angelina ole se, kenen kanssa Bradin kuuluisi olla. Jenniferin mielestä Angelina on liian monimutkainen hänelle, Brad on melkoisen simppeli mies, lähipiiristä on kerrottu.

Aniston on nykyään onnellisesti naimisissa Justin Therouxin kanssa. Kertoman mukaan Aniston ei kuitenkaan koskaan toivonut eroa, vaan haluaa ex-miehensä olevan yhtä onnellinen kuin mitä hän itse on.

- Jen toivoo Bradille vain kaikkea hyvää. Hän ei kanna mitään kaunaa Bradia kohtaan.

Joliella ja Pittillä on kuusi yhteistä lasta. Tietojen mukaan Jolie hakee kaikkien lasten yksinhuoltajuutta. (kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Ero oli yllätys myös Brad Pittille - sai tietää samaan aikaan kuin muutkin

Kilpailut

Uusimmat