Kuva: Splash

Barack Obaman henkilökohtainen soittolista paljastettiin - listalla yksi yllätys

20.10.2016 10:15 - Mika Parikka

Musiikki on monelle tärkeä osa treeniä, olit sitten lenkillä, punttisalilla tai vaikkapa polkemassa pyörää. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama paljasti, mitä hän kuuntelee treenatessaan.

Urheillessa musiikki on monelle tärkeä asia. Parhaimmillaan se antaa voimaa suorittaa loppuun asti, vaikka olisikin aivan loppu. Se on mentaalista polttoainetta. Siksi oikea musiikki on hyvin henkilökohtainen asia.

Jopa itse Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalla on oma soittolistansa treenaamista varten. Sen voi kuunnella kokonaisuudessaan Spotifysta. Siihen löytyy linkki tämän jutun lopusta. Mutta mitä listalta sitten löytyy?

Monelle aggressiivinen tai nopeatempoinen musiikki auttaa suoritukseen. Obaman lista onkin täynnä rytmikästä musiikkia. Sieltä löytyy esimerkiksi The Black Eyed Peasin Let's Get It Started Spike Mix, joka aloittaa koko listan. Myös Sting, Beyoncé sekä Jay Z kuuluvat miehen valintoihin.

Yllättäviin valintoihin kuuluu Icona Popin Emergency, joka eroaa huomattavasti muista listan artisteista. Voimme muuten lähteä melkein torille, sillä Icona Popin jäsenillä Aino Jawolla ja Caroline Hjeltillä on suomalaiset juuret.

Lue myös: Pakistanilainen teemyyjä sekoitti internetin - katso kuva komistuksesta

Kilpailut

Uusimmat