Kuva: AOP

Miley Cyrus kihlasormuksestaan: "Se ei ole lainkaan minun tyyliäni"

28.10.2016 12:45 - Elisa Jalasjoki

Tähden on-off suhde näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa kukoistaa jälleen.

Uutisoimme muutama viikko sitten näyttelijä Miley Cyruksen, 23, ja tämän miesystävän Liam Hemsworthin, 26, kihlauksen purkautumisesta. On-off pariskunnan suhteen tilaa on pohdittu mediassa jatkuvasti, mutta Cyruksen viimeisimmän haastattelun perusteella voidaan ajatella heidän olevan jälleen onnellisesti yhdessä. 

Cyrus vieraili torstaina The Ellen DeGeneres Showssa, ja vahvisti DeGeneresille sormuksen todella olevan kihlasormus. Tähti selitti myös syyn siihen, miksi ei jatkuvasti käytä sormusta. 

- Se ei ole oikein minun tyyliäni. Käytän sormusta silti, sillä Liam rakastaa minua, Cyrus selitti. 

- Onhan se omituista, koska minulla on paljon koruja. Mutta tämä on oikea jalokivi ja muut koruni ovat yleensä nallekarkeista ja hattarasta tehtyjä. En voi siis jatkuvasti pitää sitä, sillä se erottuu liiaksi muista koruistani. 

3,5 karaatin sormus on kuitenkin tähdelle tärkeä, sillä hänen kerrotaan myös itse osallistuneen sen suunnitteluprosessiin. DeGeneres naureskeli, että Hemsworth olisi säästänyt merkittävän summan rahaa, jos tämä olisi tajunnut antaa Cyrukselle vain karkista tehdyn sormuksen. 

Alta voit katsoa Cyruksen Instagramiin lisäämän kuvan sormuksesta, sekä videopätkän DeGeneresin haastattelusta. 

Cyrus nousi julkisuuteen alunperin Hannah Montana -sarjasta. Hän on julkaissut viisi levyä, sekä näytellyt useissa nuorisoelokuvissa. Tähden viimeisin sinkku Adore You, ilmestyi vuonna 2013. Voit kuunnella kappaleen alta.

Lähde: Popsugar

Lue myös: Miley Cyrus avoimena: "Vihasin sanaa biseksuaali, sillä se luokitteli minut"

Kilpailut

Uusimmat