Kuva: AOP

Amerikkalainen näyttelijätär hurmasi prinssi Harryn

31.10.2016 14:45 - Senja Rapila

Lähipiirin mukaan Harry, 32, haluaa pitää suhteen salassa, jotta hänen mielitettynsä Meghan Markle, 35, ei pelästyisi hurjaa julkisuusrumbaa.

Vielä vuoden alussa kerrottiin, että prinssi Harry, 32, olisi tapaillut kreikkalaista prinsessaa. Suhdehuhuille ei kuitenkaan koskaan saatu vahvistusta, eikä brittien suosikkiprinssi saanut itselleen koskaan prinsessaa. Nyt ET Online uutisoi, että punahiuksinen prinssi olisi iskenyt silmänsä amerikkalaiseen näyttelijäkaunottareen.

Suits-näyttelijä Meghan Markle, 35, on kertoman mukaan onnistunut hurmaamaan Englannin kuninkaallisen täysin. Lähipiiristä on kerrottu Sunday Express -lehdelle, että prinssi on tällä hetkellä onnellisempi kuin moneen vuoteen.

- Hän on hyvin rennossa elämänvaiheessa ja Meghan on tullut siihen mukaan oikeassa vaiheessa. He menevät viikon kerrallaan ja nauttivat vain toistensa seurasta, mutta voi kyllä melkein sanoa, että heidän välillään on kiistämätöntä kemiaa, lähipiiristä supistaan.

Harry haluaa kuitenkin pitää suhteen piilossa, koska ei halua pelästyttää mielitettyään pois. Pari tapasi toisensa kertoman mukaan Torontossa, Kanadassa, missä Suits-televisiosarjaa kuvataan.

(kuva: AOP)

Spekulaatioita on kiihdyttänyt myös Marklen lisäämä kuva Lontoon reissultaan. Kuvatekstissä nainen kertoo, että oli matkalla pelkästään itsensä kanssa.

Toukokuussa kerroimme myös siitä, että Englannin prinssi haaveilee jo lapsista. Ehkä Markle tulee olemaan suloisten, punahiuksisten pikkukuninkaallisten äiti, mutta se jää nähtäväksi.

Lähde: ET Online

Lue myös: Chris Hemsworthin vaimo kertoo, kuinka rakastui mieheensä: Ei ollut edes tavannut näyttelijää!

Kilpailut

Uusimmat