Kuva: AOP

Laulajakomistus Zayn Malik kärsi syömishäiriöstä: "Saatoin olla päiviä syömättä"

01.11.2016 12:15 - Senja Rapila

One Directionista lähtenyt laulaja kertoo elämänkerrassaan, että bändissä oleminen vaikutti hänen elämäntapoihinsa negatiivisesti.

Kerroimme syyskuussa siitä, että entinen One Direction -komistus, nykyisin soolouralla vaikuttava Zayn Malik, 23, julkaisi oman elämänkertakirjan vain 23-vuotiaana. Female First -julkaisu uutisoi nyt, että Malik on avautunut kirjassaan muun muassa syömishäiriöstään, joka piti häntä vallassaan One Direction -bändin aikoina.

- Kun katson taaksepäin kuvia vuoden 2014 marraskuulta, ennen viimeistä kiertuetta, näen, kuinka sairas olin. Se on jotain mistä en ole puhunut koskaan aiemmin julkisesti, mutta minkä olen sisäistänyt bändistä lähtemisen jälkeen, että kärsin syömishäiriöstä, Malik kertoi.

- En huolehtinut painostani tai mitään sellaista, mutta saatoin olla päiviä - joskus kaksi tai kolmekin - syömättä yhtään mitään. Se muuttui melko vakavaksi, vaikka siihen hetkeen en tiennyt mikä minua vaivasi.

23-vuotias laulajakomistus uskoo, että syömishäiriö johtui hallinnan tarpeesta.

- Minusta tuntui, että minulla ei ollut minkäänlaista kontrollia muusta elämästäni, mutta ruoka oli sellaista, mitä pystyin kontrolloimaan - joten tein niin.

Olemme myös aiemmin uutisoineet siitä, että Zayn kertoi avoimesti ahdistuksestaan sosiaalisessa mediassa. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Kourtney Kardashianin tuorein valloitus on seksikäs malli - katso kuvat 23-vuotiaasta komistuksesta

Lue myös: Justin Bieber perusteli viimeaikaista käytöstään: "En ole robotti"

Kilpailut

Uusimmat