Kuva: AOP

Miranda Kerr avoimena: "Avioero ajoi minut syvään masennukseen"

02.11.2016 16:45 - Elisa Jalasjoki

Tähden mukaan on opittava lähentymään oman mielen kanssa, jotta vaikeista asioista selviää.

Huippumalli Miranda Kerrin, 33, ja Pirates of The Carribean -tähti Orlando Bloomin, 39, avioliiton kariutumisesta on tullut kuluneeksi jo kolme vuotta. Erosta hitaasti toipunut Kerr avautui äskettäin Kanadan Elle-lehden haastattelussa syvästä masennuksestaan, jonka ero tähdessä aiheutti. 

Kerr kertoo, että oli aina kuvaillut itseään positiiviseksi persoonaksi, mutta tajusi vasta eron myötä kuinka syvään masennukseen ihmisen on mahdollista vajota. 

- Äitini kutsui minua "kikattelevaksi Kertuksi", koska naureskelin aina, myös unissani. Kun erosimme Orlandon kanssa, ajauduin syvään masennukseen.

Parin avioliitto kesti kolme vuotta. Kerr kertoo oppineensa eron myötä muun muassa sen, että jokainen ajatuksemme vaikuttaa omaan todellisuuteemme, ja vain itsellä on valta kontrolloida omaa mieltä. 

- Nykyään meditoin kaksi kertaa päivässä. Aina kun herään, tai menen nukkumaan, kiitän kauniista päivästä, katosta pääni päälläni ja siitä, että poikani on terve.

- Olen oppinut, että kaikki vastaukset mitä ihminen tarvitsee, ovat syvällä hänessä. Joten on istuttava alas, hengitettävä syvään, ja lähennyttävä oman mielen kanssa, Kerr ohjeistaa. 

Tähti kuitenkin korostaa, että ero oli sopuisa. Pariskunnalla on myös yhteinen poika Flynn, 5, jonka kanssa heillä on yhteishuoltajuus. Sekä Kerr että Bloom ovat myös löytäneet rinnalleen uudet kumppanit. Bloom tapailee laulajakaunotar Katy Perryä, 32, ja Kerr puolestaan julkisti heinäkuussa kihlauksensa Snapchatin toimitusjohtajan, Evan Spiegelin, 26, kanssa.

Alta voit katsoa kuvan onnea hehkuvasta pariskunnasta.

Miranda Kerr ja Evan Spiegel. (kuva: AOP)

Lähde: People

Lue myös: Yritettiinkö huippumalli Miranda Kerr murhata? Vakavia syytteitä 29-vuotiaalle miehelle

Kilpailut

Uusimmat