Kuva: Splashnews

Gwen Stefanin luksuskoti myyntiin - katso kuvat hulppeasta kartanosta

04.11.2016 21:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti myy asuntoa yhdessä ex-miehensä kanssa.

Laulajakaunotar Gwen Stefanin, 47, ja tämän ex-miehen Gavin Rossdalen, 51, entinen kartano Beverly Hillssissä on kaupan. Stefani ja Rossdale ovat tiettävästi jakaneet omaisuutensa suhteellisen sopuisasti puoliksi, ja he ovat sopineet jakavansa myös asunnosta saatavat rahat. Palatsiaan kaksikko myy päätä huimaavalla, 30 miljoonan euron hinnalla. 

Talossa on muun muassa seitsemän makuuhuonetta, sekä kymmenen kylpyhuonetta. Myös rokkaripariskunnan persoonat näkyvät selvästi rohkeissa, ja hieman erikoisissa ratkaisuissa. Taloon kuuluu myös erillinen vierastalo. 

Huhujen mukaan Stefani aikoo pitää itsellään pariskunnan kodit Los Angelesissa, mutta Rossdale puolestaan aikoo pitää tiukasti kiinni heidän Euroopan kodeistaan. Katso kuvat hulppeasta asunnosta alta. 

(kuva: AOP)

Kartanolla riittää pihapiiriä, johon kuuluu muun muassa oma tenniskenttä, sekä uima-allas alue.

(kuva: AOP)

Oleskelutiloja asunnossa on lähes kymmenen. Suurin osa niistä on sisustettu niin, että siellä täällä näkyy rohkeita yksityiskohtia, kuten alla oleva räikyvän pinkki sohva. 

(kuva: AOP)

All näet erään asunnon monista makuuhuoneista, jossa sängyn ylle on rakennettu upea, kultaisensävyinen kehikko. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Asunnon keittiö on rakennettu persoonnallisesti raidalliseen tyyliin. 

(kuva: AOP)

Pariskunnan eron on huhuttu johtuvan muun muassa siitä, että Rossdale olisi pettänyt Stefania heidän lastenhoitajansa kanssa vuosien ajan. Stefani itse on kommentoinut eron johtuneen "äkillisistä syistä". Pariskunta oli naimisissa 13 vuotta, ja heillä on kolme yhteistä lasta. 

Nykyään Stefani tapailee onnellisesti countrylaulaja Blake Sheltonia, 40. Pariskunta tapasi musiikkiohjelma The Voice:n kuvauksissa. 

Lue myös: Gwen Stefania pettänyt Gavin Rossdale: "Minun pitää päästä elämässäni eteenpäin"

Lue myös: Petetyksi tullut Gwen Stefani avautuu kariutuneesta avioliitostaan: "Erityisen vaikea suhde"

Kilpailut

Uusimmat