Kuva: AOP

Kohuttu Queen-elokuva sai Freddie Mercurynsa - palkittu tv-tähti

05.11.2016 11:15 - Iiro Myllymäki

Legendaarisen bändin solistia näyttelee yhdysvaltalainen Rami Malek.

Mr. Robot -tv-sarjasta tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Rami Malek, 35, näyttelee Freddie Mercurya tulevassa Queen-elokuvassa Bohemian Rhapsody. Legendaarisen bändin näytellyn elämäkertaelokuvan ohjaa Bryan Singer, joka tunnetaan muun muassa X-Men: Apocalypse -elokuvan ohjaajana. Ohjaaja paljasti näyttelijävalinnan Instagram-kuvan kuvatekstissä:

Malek on kahminut arvostettuja palkintoja pääroolistaan Mr. Robot -sarjassa. Mies on saanut muun muassa Emmyn ja Golden Globe -palkinnon roolisuorituksestaan.

Borat-tähti jätti roolin

Tuleva Queen-elokuva on ollut kohujen keskellä, sillä Mercuryn rooliin aiemmin kiinnitetty Borat-tähti Sacha Baron Cohen jätti projektin. Baron Cohen kertoi, että oli radikaalisti eri mieltä kahden Queen-jäsenen, Brian Mayn ja Roger Taylorin, kanssa elokuvan suunnasta.

Baron Cohen on väittänyt, että yksi Queenin jäsenistä oli kuvaillut solisti Mercuryn kuolemaa elokuvassa ”upeaksi asiaksi”, jonka jälkeen elokuva voi keskittyä kuvailemaan bändin menestystä Mercuryn kuoleman jälkeen.

- Sanoin, että kukaan ei tule katsomaan sellaista elokuvaa, jossa päähenkilö kuolee aidsiin ja sitten katsotaan, miten bändi jatkaa sen jälkeen, Baron Cohen sanoi.

Lue myös: Miltä kuulostaa Queenin maailman ensimmäinen radioesiintyminen? Kuuntele

Lähde: The Guardian

Suosittelemme

Uusimmat