Kuva: AOP

Suomalaisille jääkiekkotähdille oma tv-ohjelma - juontajana Jokereiden dj-kaunotar

09.11.2016 08:23 - Senni Loikala

Uusi kotimainen tv-sarja alkaa maaliskuussa.

Ulkomailla asuvat suomalaiset jääkiekkoilijatähdet saavat oman televisio-ohjelman. Sitä luotsaa esimerkiksi Hottiksista ja Viidakon tähtösistä tuttu tositelevisiotähti Amanda Harkimo, 25. Keväällä alkava ohjelma kantaa nimeä Amanda ja pelimiehet.

Harkimo kertoi uutisesta myöhään tiistaina Instagramissa. Hän julkaisi kuvan itsestään jääkiekkovarusteet päällä ja kirjoitti näin:

Tänään minun ohjelma julkaistiin! Amanda ja pelimiehet, maaliskuussa Foxilla!

Ohjelmassa Harkimo matkustaa ulkomaille tutustumaan siellä asuviin suomalaisiin jääkiekkoilijatähtiin ja heidän elämäänsä. Aluevaltaus ei ole täysin vieras Harkimolle, sillä hän toimii dj:nä Jokereiden kotipeleissä.

Harkimo kertoo Ilta-Sanomille, että häntä pyydettiin ohjelmaan mukaan Pietarissa jääkiekon MM-kisoissa. Harkimo tulee matkustamaan ohjelman tiimoilta ainakin Minnesotaan, Miamiin, Torontoon ja Edmontoniin. 

- Tarkoitus on viedä pelaajat vähän epämukavuusalueelle. Sen verran voin paljastaa, että yksi kiekkoilija joutui pelaamaan pokeria minua vastaan, Harkimo kertoo IS:lle.

Katso Amanda Harkimon päivitys alta.

Lue myös: Suomen nuorin jääkiekkoagentti avaa jääkiekon kulisseja: "Agentti on henkinen tuki ja pystyy auttamaan, kun on vaikeaa!"

Lue myös: Teemu Selänne: Ei enää ikinä palkkatöihin!

Kilpailut

Uusimmat