Kuva: AOP

Maailma jää kaipaamaan Obamien aitoa rakkautta - katso hellyyttävä kuvasarja

09.11.2016 22:45 - Mika Parikka

Barack Obama on nähty useasti mediassa rakkaan vaimonsa Michellen kanssa. Heidän rakkauttaan on ihailtu aidoksi ja vilpittömäksi, josta todisteena on lukuisat upeat kuvat.

Valta Yhdysvalloissa vaihtuu, ja siinä missä jotkut iloitsevat Donald Trumpin voitosta, jotkut jäävät kaipaamaan Barack Obamaa. Obaman preesenssi medioissa on ollut sanalla sanoen huikeaa. Mies on osannut aina heittää vitsiä itsestään, että ajankohtaisista aiheista.

Obama on esiintynyt useasti julkisuudessa vaimonsa Michelle Obaman kanssa, eikä pari ole peitellyt rakkauttaan. Kaksikosta on lukuisia upeita valokuvia, joissa he ovat kuin mikä tahansa tavallinen pariskunta. Parhaimmat otokset ovat nyt kasattu yhteen galleriaan.

Yhdessä kuvassa Obama syöttää Michelleä, kun he ovat syömässä, toisessa kaksikko pitää toisiaan ikään kuin salaa käsistä kiinni samalla, kun Obama on edustustehtävissä. Jää nähtäväksi, nähdäänkö uudesta presidenttiparista, Donald Trumpista sekä Melania Trumpista yhtä herttaisia kuvia tulevaisuudessa.

Katso kuvasarja alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla "next" -kohdasta.

Lähde: Imgur

Lue myös: Barack Obaman henkilökohtainen soittolista paljastettiin - listalla yksi yllätys

Lue myös: Presidentti Barack Obama yritti nolata tyttärensä - päätti puheensa onnittelulaululla

Lue myös: Erikoinen kunnianosoitus: Barack Obaman mukaan nimettiin uusi loinen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat