Kuva: AOP

Simpsonit viittasi Trump-ennustukseensa uudessa jaksossa - katso video

14.11.2016 17:45 - Iiro Myllymäki

Vuonna 2000 Simpsoneissa "ennustettiin" Donald Trumpin nouseminen Yhdysvaltain presidentiksi.

Simpsonit-animaatiosarjan jakso vuodelta 2000 on noussut puheenaiheeksi Donald Trumpin voitettua Yhdysvaltain presidentinvaalit. Bart to the Future -nimisessä jaksossa katsottiin tulevaisuuteen, jossa Lisa Simpsonista oli tullut presidentti. Lisaa edeltänyt presidentti oli ollut Donald Trump.

Monet ovat hämmästelleet, miten tv-sarja ”ennusti” Trumpin nousun presidentiksi. Nyt sarja on viitannut ennustukseensa uusimmassa jaksossaan. Sarjan alkutunnarin legendaarisessa liitutaulukohtauksessa Bart Simpson on kirjoittanut taululle ”being right sucks”, eli ”on syvältä olla oikeassa”. Kohtauksen näet alla olevasta twiitistä:

"Absurdein mahdollinen valinta presidentiksi"

Bart to the Future -jaksossa kerrottiin, että maan talous oli mennyt tuhon partaalle Trumpin presidenttikauden aikana. Jakson käsikirjoittaja Dan Greaney kertoi, että jakson Trump-vitsi oli ”varoitus Amerikalle”.

- Tarvitsimme jaksoon Lisalle sellaisia ongelmia, joita hän ei pysty ratkaisemaan. Että kaikki menisi niin huonosti kuin mahdollista, ja siksi valitsimme Trumpin presidentiksi ennen häntä, Greaney on sanonut.

Sarjan luoja Matt Groening on myös kommentoinut Trump-jaksoa.

- Vuonna 2000 Trump oli absurdein mahdollinen valinta presidentiksi ja niin on edelleen.

Lue myös: Simpsoneiden kannanotto vaaleihin: Kuittailevat Donald Trumpin ja Vladimir Putinin yhteistyöstä

Lähteet: Buzzfeed, Mirror

Kilpailut

Uusimmat