Kuva: AOP

Ashton Kutcher toipui erostaan elämällä vuoden ilman pysyvää asuntoa: "Tarvitsin sitä"

21.11.2016 22:45 - Elisa Jalasjoki

Erottuaan vuonna 2011 Demi Mooresta, tähti karkasi Eurooppaan toipumaan tapahtumasta.

Näyttelijäkomistus Ashton Kutcher, 38, kertoi avoimesti lauantaina järjestetyssä Airbnb-yrityksen paneelissa omista kokemuksistaan tuntemattomilta vuokratuissa asunnoissa. Tähti paljasti asuneensa yli vuoden ajan Airbnb:n kautta vuokratuissa asunnoissa, erottuaan entisestä vaimostaan Demi Mooresta vuonna 2011.

Miehen mukaan matkailu helpotti häntä toipumaan erosta. 

- Lensin Eurooppaan, ja pääsin perille keskellä yötä. Saavuin Airbnb-kotiini kahden aikaan aamuyöstä. Päästessäni sisään huomasin, että omistaja oli jättänyt minulle illallista ja lasin viiniä, Kutcher kertoo.

Tähden mukaan ele merkitsi hänelle kovasti, sillä olihan hän juuri menettänyt pitkäaikaisen kumppaninsa, sekä kotinsa.

- Se oli juuri sellaista taikuutta ja rakkautta, mitä siinä hetkessä tarvitsin. Yllätyin siitä, että joku voisi välittää tuntemattomasta ihmisestä niin paljon, Kutcher hehkuttaa. 

Nykyisin mies on avioliitossa näyttelijäkollegansa, Mila Kuniksen kanssa. Parilla on yhteinen tytär, ja tällä hetkellä Kunis odottaa heidän toista lastaan, joka on poika. 

Katso kuva suloisesta perheestä alta.

(kuva: AOP)

Airbnb on vuonna 2008 perustettu yritys, johon voi ilmoittaa oman huoneensa tai asuntonsa vuokrattavaksi määräaikaiseksi ajaksi. Käytäntö on suosittu korvaaja nykyään matkustellessa myös muun muassa perinteisille hotelliyöpymisille. Myös Kutcher on yksi tunnetuista Airbnb-konserniin sijoittaneista. 

Lähde: People

Lue myös: Mila Kunisin laskettuun aikaan enää hetki - katso kuvat muhkeasta vauvamasusta!

Lue myös: Harvinaiset kuvat julki - Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin tytär on suloinen ilmestys!

Lue myös: Millainen on Ashton Kutcherin penis? Vaimo Mila Kunis kertoo

Kilpailut

Uusimmat