Kuva: AOP

Saara Aalto avautuu hääsuunnitelmistaan - ei halua mennä naimisiin Suomessa

22.11.2016 13:00 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto haluaa viettää häitään jossain lämpimässä paikassa.

Ison-Britannian X Factor -ohjelmassa kilpaileva Saara Aalto on ohjelman myötä noussut kiinnostavaksi nimeksi brittimediassa. Aalto on puhunut avoimesti paitsi uraansa liittyvistä asioista, myös parisuhteestaan. Aalto meni kihloihin Meri Sopasen kanssa kolme kuukautta sitten, ja nyt laulaja valottaa uusia yksityiskohtia parin hääsuunnitelmista OK!-lehdelle.

- Perheemme ovat Suomessa, mutta henkilökohtaisesti haluaisin viettää häitä jossain hyvin lämpimässä paikassa. Mutta sitten meidän pitäisi lennättää kaikki sinne, ja se tulisi kalliiksi. Uskon, että menee ainakin kaksi vuotta ennen kuin menemme naimisiin, Aalto kertoo.

Kihloihin pyjamassa

Samaisessa haastattelussa Aalto puhuu myös siitä, miten Sopasen kosinta yllätti hänet täysin.

- Se oli meidän kaksivuotisjuhlapäivämme ja tulimme kotiin oltuamme kylpylässä ja ravintolassa. Pesin pois meikkini, laitoin pyjaman päälle ja istuin sohvalle. Hän sanoi, että ”olipa mukava päivä, menetkö kanssani naimisiin?” Sanoin, että et voi tehdä näin kun näytän tältä! Aalto muistelee.

OK! haastatteli myös Sopasta, joka kertoo halunneensa kosia nimenomaan luonnollisessa arkitilanteessa.

- Ostimme yhteisen talon helmikuussa, joten olimme ihanassa kodissamme yhdessä luonnollisessa ympäristössä, Sopanen kertoo.

Pariskunta ilmoitti kihlautumisestaan Saara Aallon Instagram-tilillä:

Lue myös: Saara Aalto Ilta-Sanomille: Tuotanto päättää kaikesta

Lähde: OK!

Kilpailut

Uusimmat