Kuva: AOP

"Hän ei ole tyyppiäni" - X Factor -voittaja Matt Terry kiistää suhteen toisen mieskilpailijan kanssa

19.12.2016 15:00 - Iiro Myllymäki

Matt Terry ja Freddy Parker muuttavat yhteen, mutta eivät ole sanojensa mukaan parisuhteessa.

Saara Aallon Ison-Britannian X Factorissa päihittänyt Matt Terry on joutunut kiivaiden romanssihuhujen keskelle. Huhujen toisena osapuolena on Freddy Parker, joka myös kilpaili X Factorissa samalla kaudella. Huhumylly lähti pyörimään, kun jotkut arvelivat miesten suudelleen X Factor -lavalla Matt Terryn voiton julkistamisen jälkeen.

Terry on haastatteluissa kiistänyt olevansa parisuhteessa Parkerin tai kenenkään muunkaan kanssa. Terry on myös kertonut olevansa heteroseksuaali.

- Emme suudelleet. Tutustuimme kilpailussa ja olemme olleet parhaita ystäviä siitä lähtien. Rakastan Freddya, mutta hän ei ole tyyppiäni, Terry kertoo OK!-lehdelle.

Muuttavat yhteen

Terryltä kysyttiin myös, luuleeko hän Parkerilla olevan romanttisia tunteita häntä kohtaan. Mies vastasi tähänkin kieltävästi. Hänen mielestään on kuitenkin ”söpöä”, että fanit ovat lähteneet asiasta ylikierroksille.

Terry ja Parker ilmoittivat toissa päivänä muuttavansa kämppiksiksi Lontooseen. Twiitissään Terry kutsuu tulevaa asuntoa ”miesluolaksi” ja Parkeria "pikkuveljekseen".

Lue myös: Saara Aalto sai enemmän ääniä koko X Factorin aikana kuin Matt Terry - äänestystilastot julki

Lähteet: Mirror, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat