Kuva: AOP

Myytinmurtajat-tähti yllättyi: posti toi joululahjan Suomesta!

23.12.2016 13:50 - Mikko Räsänen

Myytinmurtajat-ohjelmasta tuttu Adam Savage jakoi Instagramissa kuvan Suomesta saamastaan joululahjasta.

Myytinmurtajat-ohjelmasta tuttu Adam Savage jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän kertoi saaneensa Suomesta Antti Heikkiseltä puisen kotelon leatherman-työkalulleen. Savagella on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa ja kuva kotelosta keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä. Katso päivitys alta.

‪With thanks to Antti H from Finland for this spring-loaded @leathermanusa case!

Kuva, jonka Adam Savage (@therealadamsavage) julkaisi

Savage tunnetaan leathermanin suurena ystävänä. Hän keräilee leatherman-koteloita ja on suunnitellut sellaisia myös itse. Tämä kaikki oli puutyöt hallitsevalla Heikkisellä tiedossa, kun hän lähetti Savagelle itse tekemänsä puisen leatherman-kotelon.

- Itse asiassa idea koteloon tuli eräästä Adamin omasta videosta, jossa hän teki kintkakiinnitteisen leathermeankotelon. Minust se oli hyvä, mutta se ei oikein kestä juoksta tai eri asennoissa oloa tarpeeksi hyvin, Heikkinen kertoo.

- Ajatus kotelon tekemisestä pyöri päässä jonkun aikaa, kunnes yhtenä aamuna idea jousikuormitteisesta kotelosta tuli ihan tyhjästä. Olen tehnyt muutamia koteloita tuttaville ja nyt sitten Adamille kiitoksena rakenteluharrastuksena kannustamisesta julkisesti sekä mahtavista tv- ja YouTube-ohjelmista, mitä hän on tehnyt. 

Vaikka Savagen saama kotelo on pieni esine, ovat sen yksityiskohdat huolella mietittyjä. 

- Kotelo on puuta ja metalliosat alumiinia/rosteria. Siinä on jousi alapuolella ja sitten pieni kieleke, mihin leatherman lukittuu, kun jousi vapautetaan. Se on nopea ja todella helppo käyttää.

Heikkinen sai tiedon Savatagen julkisesta Instagram-päivityksestä heti, sillä Savage oli tägännyt Heikkien postaukseensa.

- Julkinen päivitys ei sinänsä tullut yllätyksenä, koska Adam tuntuu jakavan Instagramissa paljon henkilökohtaista elämäänsä ja tällaiset jakamisjutut on aika keskeisiä rakentelukulttuurissa. Muutenkin Adam tuntuu olevan aika jalat maassa -tyyppi. Siksi osittain kehtasinkin lähettää hänelle tämän kotelon. 

Adam Savage postasi vielä myöhemmin toisen kuvan, jossa Heikkisen kotelo näkyy. Tuoreessa kuvassa on Savagen kotelokokoelma.

My @leathermanusa case collection is growing.

Kuva, jonka Adam Savage (@therealadamsavage) julkaisi

Alla pari vuotta vanha video siitä, kun Savage yrittää itse tehdä täydellistä leatherman-koteloa kaupasta ostamansa tilalle. 

Lue myös: Kannibaalihiiri: Tämä Myytinmurtajat-temppu jouduttiin sensuroimaan

Kilpailut

Uusimmat