Kaikki artikkelit

Jamie Hyneman paljastaa Helsingin Sanomille, että hän ei koskaan ole edes syönyt illallista juontajakollega Adam Savagen kanssa.
Myytinmurtajat-ohjelmasta tunnettu keksijä Jamie Hyneman aloittaa tällä viikolla LUT-yliopiston työelämäprofessorina.
Grant Imahara kiidätettiin sairaalaan puhjenneen aivoaneurysman takia lauantaina, jossa hänet leikattiin kahdesti. Leikkauksista huolimatta hän menehtyi, kertoo TMZ.
Grant Imahara kuoli äkillisesti aivoaneurysmaan maanantaina, kertoo TMZ.
Myytinmurtajista tutun Adam Savagen sisko haastoi miehen oikeuteen. Savagea syytetään lukuisista seksuaalirikoksista.
Myytinmurtajat-ohjelmasta tuttu Adam Savage jakoi Instagramissa kuvan Suomesta saamastaan joululahjasta.
Voicen valjastamat Terveystalon myytinmurtajat selvittävät joka viikko lukijoiden lähettämiä terveysmyyttejä. Tällä kertaa suurennuslasin alla on olut ja kalorit. 
Voicen Myytinmurtajat selvittävät viikoittain vanhojen ja uusien terveysmyyttien paikkansa pitävyyttä. Tällä viikolla puhuttaa sinappi ja sen liikasyönti. 
Voicen valjastamat Myytinmurtajat ratkovat viikoittain terveysaiheisia myyttejä. Tällä kertaa puhuttavat sipulit ja bakteerit. 
Terveystalon Myytinmurtajat ovat saaneet ratkottavakseen kiinnostavalta kuulostavan terveysmyytin parsakaalista. 
Voicen Myytinmurtajat selvittävät joka viikko lukijoiden lähettämiä terveysmyyttejä. Tällä viikolla myytti liittyy runsaaseen porkkanan syöntiin. 
Terveystalon Myytinmurtajat ratkovat lukijoiden lähettämiä terveysmyyttejä viikoittain. Tällä kertaa myytti koskee kevytlimuja ja mahdollista syöpäriskiä.
Voicen Myytinmurtajat selvittävät tällä viikolla, voiko ihminen varastoida unta.
Myytinmurtajat ratkovat Voicen lukijoiden lähettämiä terveysmyyttejä. Yksi myyteistä on se, että hampaat pitäisi pestä aina aamupalan jälkeen.   
Terveysalan myytinmurtajat ratkovat Voicella terveyteen liittyviä myyttejä. Tänään puhutaan kuukautisista ja siinä, miten monet naiset ovat huomanneet kuukautisten ikään kuin synkronoituvan, kun vietetään pidempiä aikoja toisen naisen kanssa yhdessä.
Myytinmurtajat ratkovat jälleen uusia terveysmyyttejä vuoden vaihduttua. Tällä kertaa myyttinä toimivat vanhanajan flunssarohdot.