Kuva: Mikko Räsänen

Pauli Hanhiniemi ei vaadi sängyltään paljoa: "Ei tarvitse olla mikään ihmeellinen porvarisänky"

27.12.2016 22:45 - Vilma Kaura

Artisti arvostaa enemmän tilavaa sohvaa kuin hyvin varusteltua sänkyä.

Pitkän linjan muusikko Pauli Hanhiniemen koti heijastelee asukkaansa ammattia. Miehen olohuoneessa on esillä soittimia, jotka pääsevät käyttöön aina silloin, kun muusikon kotona vierailee musikaalisia ihmisiä.

- Olohuoneessani on bassovahvistin ja kitaroita. Jos luonani on sellaista porukkaa, joka osaa soittaa, niin silloin soitamme yhdessä, hän kertoo Iskelmän iltapäivien Meillä kotona -ohjelmasarjassa.

Soittimien lisäksi Hanhiniemi nimeää olohuoneesta sohvan yhtenä oleellisimpana asiana kotonaan.

- Jos keittiö on kodin sydän, niin kyllä sohva on vähintään yhtä tärkeä. Hyvä sohva on sellainen, jossa mahtuu makaamaan, laulaja pohtii.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Nyytit ja pakaasit aina pikkuisen tiellä"

Kiirestä elämää viettävä muusikko kokee etenkin kotinsa eteisen stressaavana paikkana. Ahdistavuuden tunteen tekevät tilan ahtaus sekä jatkuva tavaroiden kantaminen keikoille ja takaisin kotiin.

- Olen aina joko menossa tai tulossa. Nyyttini ja pakaasini tuppaavat olemaan aina pikkuisen tiellä, muusikko sanoo.

Hektinen elämäntilanne ei ole kuitenkaan vaatinut verojaan Hanhiniemen nukkumisen suhteen, sillä mies ei ole kovinkaan nuuka siitä, millaisella sängyllä hän öitään viettää.

- Tottahan se on, että huono sänky heijastuu muuhun elämään. Mutta toisaalta toisella puolella maapalloa ihmiset makaavat kaikenmaailman betoneiden päällä, mikä saa minut ajattelemaan, ettei sen sängyn mikään ihmeellinen porvarisänky pidä olla. Minulle on tosin tärkeää, että lakanat ovat puhtaat ja niitä tuuletetaan.

Lue myös: Miten etupulpetin arasta pojasta kasvoi koko Suomen viihdyttäjä?

Kilpailut

Uusimmat