Kuva: AOP

Draken ja Jennifer Lopezin suhde sai Rihannan voimaan pahoin - 'Onneksi se on J.Lo, enkä minä'

29.12.2016 17:45 - Senja Rapila

Draken ex-tyttöystävä Rihanna ilmaisi mielipiteensä uudesta parista muun muassa lopettamalla Lopezin seuraamisen Instagramissa.

Draken, 30, entinen tyttöystävä Rihanna, 28, ei ole kertoman mukaan suhtautunut niin hyvin tietoon siitä, että hänen entinen miehensä seurustelee tällä hetkellä näyttelijä-laulaja Jennifer Lopezin, 47, kanssa. Lähipiiristä on paljastettu, että hän suhtautui Instagramiin lisättyyn kuvaan hyvin kiukkuisesti.

- Se kuva heistä kahdesta, halailemassa, sai Rihannan voimaan pahoin. Hän halusi vain heittää puhelimensa portaista alas, lähipiiristä on kerrottu Hollywood Lifelle.

- Hän on vain onnellinen siitä, ettei hän ole tuossa tilanteessa ja uskomassa kaikkea sitä p*skaa. Parempi J.Lo kuin hän. Ainoa asia missä Drake on ollut hyvä, on puhumisessa, mutta hän ei koskaan vienyt sitä peliä maaliin asti.

Kerrottiin, että välittömästi sen jälkeen, kun Lopez lisäsi kohutun kuvan Instagram-tililleen, lopetti Rihanna hänen seuraamisensa Instagramissa. Monien mielestä suloisella kuvalla on tällä hetkellä jo yli 1,2 miljoonaa tykkäystä.

Tieto Rihannan reaktiosta tuoreeseen pariskuntaan tuli sen jälkeen kun Lopezin lähipiiristä paljastettiin 47-vuotiaan kaunottaren olevan hyvin ihastunut 30-vuotiaaseen räppäriin.

- Jen rakastaa saamaansa huomiota ja vaikuttaa hyvin onnelliselta saadessaan viettää aikaa Draken kanssa. Drake on hyvin hurmaava. Hän kohtelee Jeniä kunnioittaen. Jennifer vaikuttaa hyvin ihastuneelta.

Syyskuun alkuvaiheilla huhuttiin myös siitä, että Rihanna olisi ottanut tatuoinnin rakkaudenosoitukseksi Drakelle. Voit katsoa kuvan tatuoinnista täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Ashley Graham riisuutui alastomaksi kuvausta varten: "Minulla on muotoja, minulla on selluliittia"

Lue myös: Drake Eminemistä: "Kaikkien aikojen paras räppäri"

Lue myös: Bikineihin sonnustautuneet fanit piirittivät Justin Bieberin - katso

Kilpailut

Uusimmat