Kuva: Senja Rapila

Günther sai uutisia Suomesta - julkaisi heti videotervehdyksen

20.01.2017 13:40 - Mikko Räsänen

Ruotsalainen dance-tähti Günther riemastui ajatuksesta, että ysärimusiikkia soittava Retroperjantai voisi olla vuoden radio-ohjelma Suomessa.

Suomessa on vuosia ollut kova ysäribuumi. Yleensä länsinaapurimme Ruotsi on trendeissä edelläkävijä Suomeen verrattuna, mutta tässä trendissä Suomi on ollut jo pitkään edellä. Ruotsi on vasta nyt heräämässä 90-luvun dancen comebackiin ja tulevasta kesästä ennustetaan Ruotsissa kovaa ysärikesää. 

Ruotsalainen dancetähti Günther kuuli, että Radio Novan ysäriohjelma Retroperjantai on ehdolla Radiogaalan äänestyksessä, jossa Suomen parasta radio-ohjelmaa. Günther ei jättänyt kantaansa kertomatta vaan lähetti suomalaisille faneilleen oheisen videon.

Retroperjantaita oli jo viime vuonna ehdolla vuoden ohjelmaksi ja sijoittui silloin kolmen parhaan joukkoon. Sittemmin ohjelman suosio on vain kasvanut, sillä Retroperjantain Facebook-ryhmän koko on tuplaantunut vuodessa ja siellä on jo lähes 40 000 fania. Samalla ohjelman kuulijaennätykset ovat rikkoutuneet ja parhaimmillaan ohjelma tavoittaa perjantai-iltaisin jopa 200 000 suomalaista. 

Viimeisenä uudistuksena aukesi Retroperjantai.fi -sivusto, joka tarjoaa ysärifaneille uutisia ja musiikkia heidän rakastamastaan musiikkigenrestä. 

Radiogaalan yleisöäänestykset löytyvät osoitteessa www.radiogaala.fi

Lue myös: Ysäribuumi sai uuden keulakuvan

Radio Nova ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat