Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Roope Salminen Putouksesta: "Ensimmäinen vuosi ilman kiusallisen huonoja hahmoja"

23.01.2017 13:45 - Erica Alaluusua

Roope Salmisen mukaan aika on kullannut muistot aikaisemmista kausista.

Putouksessa juontajan saappaisiin hypännyt Roope Salminen, 27, saapui Radio Novan Aamuun kertomaan tunnelmiaan ensimmäisen jakson jälkeen.  Ensimmäistä Putous-lähetystä valmisteltiin monta kuukautta, ja Salminen kuvaili livelähetystä onnistuneeksi.

- Fiilis tuotannon sisällä oli erittäin hyvä. Ensimmäistä jaksoa tehtiin monta kuukautta ja siihen panostettiin hirveästi. Henkilökohtaisesti olen ylpeä kaikista näyttelijöistä. Oltiin tyytyväisiä livesketseihin ja siihen, miten kaikki vetivät hahmonsa. Ylipäätään siihen, että selvittiin hengissä. Se oli aikamoinen koitos.

Putous on aikaisempina vuosina herättänyt jaksoillaan paljon palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Salminen kuitenkin kertoo luottamuksen onnistumiseen olleen korkealla.

- Oletin, että mitä tahansa tehdäänkin, haukutaan. Ei mitenkään puolustusasemissa oltu kuitenkaan. Isolla itseluottamuksella luotettiin meidän ryhmäämme. Oli tietenkin siistiä, kun ei haukuttukaan.

Kiusalliset hahmot jätetty aiemmille vuosille

Tuoreella Putous-kaudella sketsihahmoja on seitsemän. Salminen kokee uudet hahmot tasavertaisemmiksi kuin aikaisemmilla kausilla.

- Ensimmäinen Putous-vuosi, jolloin ei ole yhtään kiusallisen huonoa hahmoa. Yleensä ohjelmassa on ollut aina se yksi tai kaksi ihan p*skaa. Nyt ei ole sellaista, josta koko kansa olisi todennut, että ”voi vitsi, Abdul oli ihan hyvä mutta se yks oli tosi huono”, ihmisillä on erilaisia suosikkeja.

Salminen ei kuitenkaan lähde väittämään uutta kautta tai hahmoja aikaisempia paremmiksi.

- Totta kai aika on kullannut muistot. Itse muistan että Marja Tyrni oli hauskinta, mitä olin ikinä nähnyt. Sitten kun menin YouTubesta katsomaan, niin eihän se niin hauska ollutkaan. Kaikella rakkaudella, Aku Hirviniemihän on nero ja hänen hahmonsa ovat olleet todella hyviä. En nyt vielä pysty sanomaan nouseeko uusista mikään legendaksi, parilla on mielestäni ainesta siihen.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Lue myös: Roope Salminen juontopestistään Putouksessa: "Yleisö on varmasti jo kyllästynyt minuun"

Lue myös: Roope Salmista pyydettiin mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan - kieltäytyi!

Kilpailut

Uusimmat