Kuva: AOP

Anna: Jouni Hynynen avioliitostaan: "Ensimmäistä kertaa tuntuu, että on helppo olla naisen kanssa"

23.01.2017 20:15 - Senja Rapila

Kotiteollisuudesta tuttu hevimies myöntää Anna-lehdessä, että Mari Perankoski, 46, on antanut hänen elämälleen uuden suunnan.

Kotiteollisuuden keulahahmo Jouni Hynynen, 46, on ollut näyttelijä Mari Perankosken, 46, kanssa naimisissa viime syksystä lähtien. Pariskunnan häitä vietettiin Lappeenrannassa, Marian kirkossa.

He tapasivat ensimmäisen kerran Ruisrockissa vuonna 2010. Tuolloin Mari oli kihloissa ja Hynynen puolestaan naimisissa.

- Näin heti, että siinä voisi olla minulle sopiva nainen. Marilla oli niin hyvä peppu ja mahtava huumorintaju, Hynynen kertoo Anna-lehdessä.

Kaksikko tapasi toisensa myöhemmin uudelleen ja alkoi seurustella vuonna 2012. Heidän suhteessaan oli alusta asti selvää, ettei sen kanssa pelleilty. Pariskunta kihlautui vuoden 2016 toukokuussa ja pian vietettiinkin jo häitä.

- Ensimmäistä kertaa minusta tuntuu, että minun on helppo olla naisen kanssa. Viihdymme toistemme seurassa. Mari ruokkii niin luovuuttani kuin huumorianikin.

"Tähän asti naiset pysyneet poissa studiosta"

Mari on onnistunut kääntämään miehensä pään monissa asioissa. Ennen Hynynen ei edes kuvitellut sitä tilannetta, että puoliso tulisi mukaan keikkarundeille saatika sitten mukaan levyn tekoon. Nyt vaimo on päässyt mukaan niin keikkabussiin, baareihinkin ja myös vaikuttamaan levyntekoon.

- Tähän asti naiset ovat pysyneet poissa studiosta, mutta Mari onnistui saamaan minut studiosta levyn miksausvaiheessa lomamatkalle Berliiniin. Niin ei ole käynyt koskaan aiemmin, Hynynen kertoo.

- Nyt osaan irrottautua työstäni ja ottaa aiempaa rennommin.

Anna-lehdessä huomautetaan, että muusikon elämässä riittää houkutuksia. Myös Hynynen on niistä tietoinen ja onkin onnellinen siitä, että nyt hänen elämässään on Mari, joka pitää ohjakset käsissään.

- Ollaanhan me ukot vähän sellaisia pitelemättömiä. On hyvä, jos miehen rinnalla on nainen, joka pitää jöötä.

- Olen tajunnut, että joku välittää juuri minusta ja rakastaa minua. Siinä on riittävän monta hyvää syytä pysyä kaidalla tiellä ja hengissä.

Hynysen vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. (kuva: AOP)

Lähde: Anna

Lue myös: IS: Kotiteollisuuden kappaleet ovat pelastaneet ihmishenkiä - "Hämmentäviä ja pelottavia tilanteita"

Lue myös: Suomalaismuusikoilta riisuttiin julkkisrooli: Kyynelet virtaavat koskettavissa haastatteluissa

Kilpailut

Uusimmat