Kuva: AOP

Edesmenneen Kurt Cobainin tytär tähdittää muotitalon kevätkampanjaa - katso upea kuva

26.01.2017 18:15 - Erica Alaluusua

Frances Bean Cobainin kuva julkaistiin Marc Jacobsin Instagram-tilillä kauniin kuvatekstin kera.

Courtney Loven, 52, sekä edesmenneen Kurt Cobainin tytär Frances Bean Cobain, 24, antoi kasvonsa muotisuunnittelija Marc Jacobsin, 53, kevätkampanjalle. 

Frances Cobain on aikaisemmin työskennellyt mallina Elle-lehdelle, Harper's Bazaarille sekä muotisuunnittelija Hedi Slimanelle. Cobain kommentoi ajatuksiaan kuvauksista Voguelle seuraavasti:

- En työskentele mallina ellei projekti ole jotain siistiä. En laita nimeäni mihinkään, johon en usko. Pidin mallistoa mahtavana, ja olin imarreltu että Marc pyysi minua mukaan.

Cobainin mukaan kuvauksissa oli hyvin luonnollinen tunnelma

- Kaikki meikit olivat omiani. Käytimme laukussani ollutta huulikiiltoa, eikä kukaan tehnyt mitään hiuksille. Minut vain puettiin. En voisi koskaan työskennellä ammattimallina, mutta olen iloinen tehtyäni sen Marcin kanssa, koska luotan häneen.

Jacobs julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen otoksen kuvauksista, liikuttavan kuvatekstin kera. Kuvan voit katsoa alta.

Jos kuva ei näy, pääset näkemään sen tästä.

 Kuvateksti alla vapaasti suomennettuna.

"Tapasin Frances Beanin ensimmäisen kerran tämän ollessa kaksivuotias. Olimme illallisella hänen äitinsä Courtneyn ja Anna Suin kanssa New York Cityn Bar Sixissä vuonna 1994. Olen aina halunnut työskennellä Francesin kanssa. Hänen kauneutensa, ainutlaatuisuutensa ja sitkeytensä ovat jotain, mitä olen pitkään ihaillut ja kunnioittanut. 

Harva asia pysyy yhtä muuttumattomana kuin jatkuva inspirtaationi niistä, joiden rehellisyys, luotettavuus, rohkeus ja uteliaisuus johdattaa heidät kokemaan ja ylittämään ennakkoluulojen rajat."

Jacobs on hyvin läheisissä väleissä Cobainin perheen kanssa. Francesin äiti Cortney Love on myös tähdittänyt Jacobsin mallistoa. Kuvan voit katsoa alta. 

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Frances Bean Cobain on hamstraaja? Asuntoa kuvaillaan asunkelvottomaksi

Lue myös: Kurt Cobainin tytär ja ex-vaimo tähdittävät muotimainosta - katso

Lähde: TooFab

Kilpailut

Uusimmat