Miss Universum -kisaaja lihoi ennen finaalia: "Mitä sinulle on tapahtunut?"

26.01.2017 12:45 - Senni Loikala

Miss Kanada avautuu Instagramissa muiden suhtautumisesta hänen painonnousuunsa.

Siera Bearchell, 23, kruunattiin Kanadan kauneimmaksi naiseksi viime vuonna. Kaunotar edustaa maataan myös Miss Universum -kilpailussa, jonka finaali käydään ensi maanantaina Filippiineillä.

Bearchell kertoo Instagramissa, ettei hän ole pysynyt samoissa mitoissa kuin viime vuonna. Kaunotar kirjoittaa, ettei painonnousu ole hänelle itselleen ongelma, sillä hän voi nykyään paremmin. Kertyneet kilot ovat aiheuttaneet kuitenkin ihmettelyä muissa.

"Pisteesi tulevat putoamaan..."

Lue alta Bearchellin vapaasti suomennettu päivitys.

Minulta kysyttiin hiljattain, että: ”Mitä sinulle on tapahtunut? Miksi olet lihonut? Pisteesi tulevat putoamaan sen takia.” Kyse oli tietenkin vartalostani. En ole yhtä hoikka kuin 16- tai 20-vuotiaana tai edes viime vuonna, mutta olen itsevarmempi, taitavampi, viisaampi, nöyrempi ja intohimoisempi kuin koskaan aiemmin.

Heti, kun aloin rakastamaan itseäni sellaisena kuin olin, sen sijaan, että olisin jatkanut ikuista yrittämistä mukautua sellaiseksi, jollaisen luulin yhteiskunnan minusta haluavan, elämä näyttäytyi aivan uudenlaisena. Yritän ottaa mukaani tämän uuden näkökulman Miss Universum -kilpailuun.

Kyseinen näkökulma on vaikea saavuttaa, kuuluvathan siihen omanarvontunto kuin myös itsensä rakastaminen. Keskitymme aina liikaa asioihin, joita toivoisimme muuttavamme sen sijaan, että rakastaisimme sitä, mitä jo olemme."

Onko sinusta hienoa, jos missit voivat paremmin hieman aiempaa painavampina vai onko heillä sinusta vastuu pitää itsensä kunnossa? Katso alta Bearchellin päivitys.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Bearchell on osallistunut kauneuskilpailuihin jo hyvin nuoresta pitäen. Hän voitti teini-ikäisille suunnatun kauneuskilpailun Kanadassa vuonna 2009, jolloin Bearchell oli vasta 15-vuotias. Katso kuva tuuletuksesta alta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Maailman kaunein nainen törmäsi kaksoisolentoonsa - katso yhteiskuva!

Lue myös: "Maailman seksikkäin lääkäri" ja Miss Universum löysivät toisensa - katso kuvat unelmaparista

Kilpailut

Uusimmat