Kuva: AOP

Mikä on totuus Norma John -nimen alkuperästä? Antti Holman "teoria" vain osittain totta

29.01.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Norma John -nimessä yhdistyy kaksi tunnettua henkilöä.

Norma John -duo voitti Uuden musiikin kilpailussa lauantaina itselleen edustuspaikan Ukrainan Kiovassa järjestettävässä Eurovision laulukilpailussa. Leena Tirrosen ja Lasse Piiraisen muodostaman duon nimi on herättänyt joissakin kysymyksiä. Mitä Norma John oikein merkitsee?

Näyttelijä Antti Holma tarjosi yhtä tulkintatapaa Twitter-tililleen lataamassaan kuvassa. Kuvassa on yhdistetty John Lennonin kasvot Marilyn Monroen, oikealta nimeltään Norma Jean Baker, vartaloon. Teoria on osittain oikeassa.

Norma John paljasti nimensä alkuperän Uuden musiikin kilpailun osana nauhoitetussa Facebook-livelähetyksessään. Lähetyksessä kaksikko soitti muutaman kappaleen ja vastasi fanien kysymyksiin, joista yksi käsitteli yhtyeen nimeä. Tirronen ja Piirainen tunnustivat olevansa suuria elokuvafaneja. Tirrosella oli kymmenisen vuotta sitten kausi, jolloin hän erityisesti fanitti Marilyn Monroeta.

- Norma-nimi tulee siitä. Marilyn Monroella oli ehkä suhde John F. Kennedyn kanssa, joten siitä tulee Norma John, Tirronen kertoi.

Monroen ja Yhdysvaltain presidentti Kennedyn välisestä suhteesta on spekuloitu jo vuosikymmeniä. Piirainen kuvaili Norma John -nimeä myös kaksikon väliseksi sisäpiirin vitsiksi. Voit katsoa koko Facebook-livenauhoituksen alta:

Lue myös: UMK-voittaja Norma John: "Mieletön fiilis, taju meinaa lähteä!"

Kilpailut

Uusimmat