Kuva: AOP

Justin Bieber taklattiin jääkiekkokaukalossa - koominen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

30.01.2017 13:15 - Senja Rapila

Kuvassa kaksimetrinen ex-kiekkoilija Chris Pronger nauraa leveästi samalla kun Bieberin ilme kertoo tilanteesta kaiken oleellisen.

Kanadalaissyntyinen Justin Bieber, 22, tunnetaan laulu-uransa lisäksi myös ahkerana jääkiekkoilijana. Bieber on käynyt muun muassa Suomessakin pelaamassa jääkiekkoa yhdessä suomalaisjulkkisten, kuten Ville Gallen sekä tubettaja Jaakko Parkkalin sekä jääkiekkolegenda Jari Kurrin, kanssa.

Nyt Bieber on ollut mukana vuoden 2017 NHL:n julkkispelissä. Kyseessä on siis jääkiekko-ottelu, jossa entisten ammattilaiskiekkoilijoiden lisäksi jäällä luistelevat myös monet julkisuudesta tutut henkilöt.

Nyt nettiin ilmestyneellä videolla kaksimetrinen ammattijääkiekkoilija Chris Pronger taklaa kanadalaispopparin tiukasti kaukalon seinää vasten ja pitää tätä paikallaan niin pitkään, kunnes hänen oman tiiminsä pelaaja saa kiekon otettua pois Bieberiltä.

Tilanne on huvittanut nettikansaa ja siitä onkin jaettu runsaasti erilaisia kuvakaappauksia sekä kommentteja sosiaalisessa mediassa. Voit katsoa videon tilanteesta alapuolelta.

Näiden lisäksi valokuvaaja Mark J. Terrill sai ikuistettua hetken kameralle, eikä kuvassa Bieber näytä nauttivan kevyestä taklauksesta yhtä paljon kuin kaksimetrinen Pronger. Jotkut ovat kuitenkin spekuloineet sitä, että Bieberin erikoinen ilme voi tulla myös naurusta. Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Myös pelissä mukana ollut, suomalaisten oma Teemu Selänne lisäsi pelistä kuvia omalle Instagram-tililleen. Yhdessä kuvassa hän poseeraa yhdessä Bieberin kanssa ja toisessa hänen kainalossaan on näyttelijä Cuba Gooding Jr.

View this post on Instagram

And this Canadian can play hockey 👍👏😀

A post shared by Teemu Selanne (@sel8nneteemu) on

Lue myös: Transformers-näyttelijä pidätettiin Donald Trump -protestin yhteydessä

Lue myös: Justin Bieber yllätti nuoret jalkapalloilijat - ilmestyi mukaan harjoituksiin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat