Kuva: Senja Rapila

Lauri Ylönen toi Katriina-rakkaansa julkisuuteen - muuttavat pian yhdessä Suomeen

04.02.2017 19:30 - Iiro Myllymäki

Lauri Ylönen ja Katriina Mikkola muuttavat Ylösen rakennuttamaan hulppeaan Sipoon-taloon parin viikon sisällä.

The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen teki ensimmäisen julkisen esiintymisen uuden naisystävänsä Katriina Mikkolan kanssa Emma Gaalan punaisella matolla. Tyylikkästi mustiin pukeutunut pariskunta kertoi Voice.fi:lle viettävänsä gaalailtaa hyvissä tunnelmissa.

- Tunnelmat ovat mahtavat. Tämä on minulle ensimmäinen Emma-gaala ikinä. On ihan mahtavaa tulla tänne yhdessä, Katriina Mikkola kertoi.

Ylönen kertoi, että hän tutustui Mikkolan kanssa perustamansa Dynasty-studion juhlissa noin kymmenen vuotta sitten. Kaksikko alkoi seurustella ”jonkin aikaa sitten”. Ylönen erosi pitkästä suhteestaan Paula Vesalan kanssa viime lokakuussa.

(kuva: Senja Rapila)

Ylönen ja Mikkonen asuvat tällä hetkellä yhdessä Kaliforniassa. Ylönen nähdään keväällä Laurin talot -nimisessä tv-ohjelmassa, jossa hän rakennuttaa neljä taloa suomalaisille julkisuuden henkilöille. Yksi taloista on Ylösen itselleen suunnittelema Sipoon-talo, jonne myös Mikkonen aikoo muuttaa.

- Talo valmistuu parin viikon sisällä. Sitten olisi tarkoitus muuttaa sinne, Ylönen kertoi.

(kuva: Senja Rapila)

Kannustavat Paulaa

Ylösellä ja Paula Vesalalla on yhteinen lapsi, vuonna 2008 syntynyt Julius. Vesala asuu tällä hetkellä itsekin Kaliforniassa. Ylönen uskoo, että lapsen huoltajuuden kanssa ei tule ongelmia, vaikka Vesala ja Ylönen asuisivatkin eri maissa.

- Ei siinä tule ongelmia. Olemme kovia seikkailijoita kaikki.

Myös Vesala on mukana tämän illan Emma Gaalassa.

- Paulalla on seitsemän ehdokkuutta. Se on hienoa. Kannustamme häntä, Ylönen sanoi.

Lue myös: Lauri Ylönen soolourastaan: On mukavaa, kun ei tarvitse kysyä neuvoa muilta

Uusimmat