Kuva: Senja Rapila

Anna: Ylitreenaaminen poltti Sannin loppuun - "En antanut itselleni lupaa palautua"

08.02.2017 13:30 - Senja Rapila

23-vuotias artisti kertoo, että voi nykyään nauttia viinilasillisen ystäviensä kanssa ilman huonoa omatuntoa.

Sanni, 23, on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Tämä tarkoittaa sitä, että hän keikkailee jatkuvasti. Sannin live-esiintymisestä ei energiaa puutu, joka tarkoittaa sitä, että yksi keikka vastaa vähintään tunnin kestävää hikitreeniä. Viime vuosina kiireistä keikka-arkea viettänyt Sanni on kertonut Anna-lehdelle, että keikkalun lisäksi hän treenasi myös ahkerasti, jotta saisi pidettyä itsensä kisakunnossa.

- Ajatuksenani oli silloin, että koska minun pitää jaksaa tehdä niin paljon, pystyn tekemään sen vain treenaamalla kunnolla ja syömällä terveellisesti, Sanni kertoo Anna-lehdelle. 

Lopulta puolitoista tuntia salitreeniä kolmesta viiteen kertaan viikossa vei nuoren artistin voimat kokonaan. Sannin hyvällä tarkoittama kehonhuolto kääntyi lopulta artistia vastaan ja vei ne viimeisetkin voimat. Sanni myöntää, että paloi loppuun ahkeran treenaamisen ja kiireisen keikkailun myötä.

- Menin ylikuntoon ja minua väsytti koko ajan. Tajusin, että poltin kynttilää molemmista päistä. En antanut itselleni lupaa enkä aikaa palautua.

Kun hän jätti himoliikunnan pois, alkoi terveys jälleen kohentua.

- Aloin ajatella keikkoja treeneinä ja sen lisäksi harrastin liikuntaa vain silloin tällöin, kunnon ylläpitämiseksi. Sen jälkeen aloin voida tosi paljon paremmin.

Sanni vuoden 2017 Emma Gaalassa. (kuva: Senja Rapila)

"Olin kieltänyt itseltäni paljon kivoja asioita"

Artisti on myös paljastanut Annassa, että hän huomaa rajoittavansa omia tekemisiään todella runsaasti.

- Olen esimerkiksi joskus päättänyt, etten vähään aikaan nauti alkoholia tai muita epätervellisyyksiä lainkaan. Jossain kohtaa huomasin, että olin kieltänyt itseltäni paljon kivoja asioita ja elämä tuntui vähän tasapaksulta ja ilottomalta, Sanni kertoo ja myöntää, ettei kaiken kontrolloiminen ole aina kaikista fiksuin päätös.

- Ei ole hyvä kontrolloida kaikkea, muuten elämä menee living modesta survival modeksi eli silloin vaan suorittaa koko ajan. Kannattaa pitää kohtuus kaikessa ja muistaa tehdä myös asioita, jotka ylläpitävät hyvää mieltä ja oloa. Jos lähden ottamaan muutaman viinilasillisen kavereideni kanssa tai valvon toisinaan vähän pitempään, se ei tee viikostani miinusmerkkistä.

Lähde: Anna

Lue myös: Hoikkuudellaan huolestuttanut Sanni kommentoi kohua: ”Kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti”

Kilpailut

Uusimmat