Kuva: Fotolia

Tanssitko baarissa? Seksikkäimmät liikkeet naisille ja miehille selvitettiin

10.02.2017 19:15 - Senni Loikala

Tutkimuksesta käy ilmi, millaisilla tanssiliikkeillä naiset ja miehet kääntävät eniten kiinnostuneita katseita.

Tuoreesta brittiyliopiston tekemästä tutkimuksesta selviää, millaiset tanssiliikkeet näyttävät kaikista puoleensavetävimmiltä niin naisilla kuin miehilläkin.

Nature-lehdessä julkaistussa tutkimuksessa noin 60 miestä ja noin 140 naista katsoivat lyhyitä videoita, joissa ihmiseltä näyttävät avatar-hahmot tanssivat. Osallistujat arvioivat, millaiset liikkeet näyttivät parhaimmilta kumpaakin sukupuolta edustavien avatar-hahmojen tanssissa.

Tutkimuksessa arvioitiin avatar-hahmojen tanssia oikeiden ihmisten sijaan sen vuoksi, että muutoin osallistujien vastauksiin olisivat voineet vaikuttaa esimerkiksi kunkin tanssijan ulkonäkö.

Naiset

Tulosten mukaan naisten kannattaisi heiluttaa reilusti lanteitaan tanssiessaan. Osallistujat pitivät kyseistä liikettä naisilla erittäin vetovoimaisena ja sen katsottiin yhdistyvän nuoruuteen ja naisellisuuteen.

Lisäksi naisten kannattaa tehdä tanssilattialla epäsymmetrisiä liikkeitä reisillään ja käsillään, mikäli tutkimusta on uskominen. Kyseiset liikkeet kaappasivat hyvällä tavalla katsojien huomion.

Miehet

Tanssilattialle kirmanneiden miesten kannattaa muistaa pitää erityisesti yläkroppansa liikkeessä, sillä osallistujien silmää miellyttivät eniten kyseiset tanssiliikkeet miehiä edustavilla avatar-hahmoilla.

Lue myös: Morsiamen ja keski-ikäisen isän tanssivideosta miljoonien katsoma nettihitti

Lue myös: Minkä kännimokan teet todennäköisimmin? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Hyvää perjantaita! Alkoholi pidentää elinikää ja saa seksihommat sujumaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat