Kuva: YouTube

IL: Konttori-sarjan suomiversio lytättiin jo etukäteen - Sami Hedberg vastaa kritiikkiin

21.02.2017 08:21 - Senni Loikala

Sarjaa tähdittävä Sami Hedberg on itse tyytyväinen lopputulokseen eikä välitä kriitikoiden kommenteista, selviää Iltalehdestä.

Stand up -koomikko Sami Hedberg, 35, tähdittää Britanniassa vuosina 2001-2003 esitetyn Konttori-sarjan suomalaisversiota. Hedbergin roolihahmo on Pentti ”Pena” Markkanen, joka vastaa alkuperäisessä sarjassa Ricky Gervaisin näyttelemää David Brentin hahmoa.

- Tässä vaiheessa uraani Pentti Markkasen rooli oli sellainen haaste, että halusin antaa sille kaikkeni. Näin jälkikäteen täytyy sanoa, että koko projekti on ollut aivan mieletön kokemus. Olen tyytyväinen, että päätin ottaa haasteen vastaan, Hedberg kertoo Iltalehdelle.

Hedbergin mukaan Konttori-sarjan suomalaisversiossa oli tiukka seula ennen roolien varmistumista.

- Kun tällaista kansainvälistä sarjaa lähdetään tuomaan Suomeen, on prosessi aina monimutkainen. BBC:n puolelta tutkitaan jokaisen näyttelijän taustat ja castingia tehdään myös siellä päässä. Kaikki roolit on hyväksytetty sieltä kautta. En tiedä, onko herra Gervais itse ollut vaikuttamassa asioihin, mutta ainakin hän kirjoitti Twitterissä onnittelut, kun sain roolin. Pakko myöntää, että se oli hieno hetki.

Hedberg vastaa kritiikkiin

Monet katsojat antoivat kovaa kritiikkiä Konttorin suomalaisversiosta pelkän trailerin perusteella, vaikka yhtäkään jaksoa ei vielä ole tullut ulos. Hedberg ei anna soraäänille juuri painoarvoa, sillä hän on itse tyytyväinen lopputulokseen.

- Minulle on oikeastaan ihan sama, mitä kriitikot sanovat. Kun olen stand up -lavallakin, olen joko hauska tai sitten en. Meillä on ryhmän kanssa ollut hauskaa tätä tehdessä ja nyt kun olen nähnyt lopputuloksen, minun mielestäni se on hyvä. Se riittää minulle, Hedbeg kommentoi.

Katso Suomen Konttori-sarjan viime viikonloppuna julkaistu traileri alta. 

Jos traileri ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Konttori debytoi Elisa Viihteellä 3. maaliskuuta.

Lue myös: Sami Hedberg: Tuntemattomat miehet lähestyvät minua

Lue myös: Entinen Gimmel-laulaja Ushma Karnani tähdittää uutta Konttori-sarjaa - "Jännittää tosi paljon"

Lue myös: Suosikkikoomikko Sami Hedberg laihtui hurjasti - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat