Kuva: AOP

X-Men-tähden eeppinen penistarina: Luuli olevansa ympärileikattu, kunnes vaimo väitti vastaan

25.02.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Patrick Stewart, 76, on kertonut olleensa koko elämänsä väärässä luulossa alapäänsä suhteen.

Muun muassa X-Men-elokuvista tuttu näyttelijä Patrick Stewart, 76, kertoi Graham Nortonin keskusteluohjelmassa hämmentävän tarinan liittyen hänen omaan alapäähänsä. Mies kertoi, että hän oli koko elämänsä ajan luullut olevansa ympärileikattu, kunnes hänen vaimonsa Sunny Ozell väitti aivan päinvastaista.

- Juttelimme yhtenä yönä vaimoni kanssa ja mainitsin jotain siitä, että olen ympärileikattu. Hän sanoi, että ’et sinä ole ympärileikattu’. Sanoin, että ’mitä oikein tarkoitat? Tuohan on hullua, kyllähän minä tiedän. Äitini on kertonut, että niin oli tapana tehdä siihen aikaan’, Stewart kertoi.

Tarina jatkui niin, että Stewartilla sattui olemaan seuraavana päivänä lääkärinaika. Mies otti asian puheeksi lääkärin kanssa, ja lääkäri vahvisti Stewartin vaimon käsityksen oikeaksi.

- Lääkäri katsoi tarkkaan ja sanoi: ’Et ole ympärileikattu. Olen juutalainen, joten minä kyllä tiedän’, Stewart kertoi hilpeässä haastattelussa.

Miehen vierellä tarinaa kuunteli naurusta tikahtuen niin ikään X-Men-elokuvista tuttu Hugh Jackman. Voit katsoa videon haastattelusta alta:

Lue myös: Tiesitkö, peniksiä on kahdenlaisia? 12 rehellistä ja yllättävää faktaa peniksestä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat