Kuva: AOP

Rillit huurussa -tähtien jalo teko: Suostuivat palkanalennuksiin, jotta kollegat saisivat korotuksen

02.03.2017 12:45 - Rea Tallgren

Sarjan tähdistä osa saa miljoona dollaria jaksolta, muiden saadessa "vain" 200 000 dollaria.

Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar ja Simon Helberg tähdittävät kaikki Rillit huurussa -hittisarjaa, jota on tehty jo vuodesta 2007 asti. Koska sarja on noussut hurjaksi menestykseksi, ovat myös tähtien palkat tähtitieteellisiä. Jokaiselle edellämainitulle on maksettu viime aikoina miljoona dollaria (noin 950 000 euroa) yhdeltä jaksolta. 

Nyt useat lähteet kuitenkin uutisoivat tähtien suostuneen palkanalennuksiin, jotta sarjan kaksi muutakin tähteä; Mayim Bialik ja Melissa Rauch, saisivat palkankorotuksen. Jokainen tähti on luvannut laskea palkkavaatimustaan 100 000 dollarilla (95 000 eurolla) per jakso, jotta Bialikin ja Rauchin palkkoja voitaisiin nostaa.  

Bialik, joka on ollut neljä kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi roolistaan älykkäänä, mutta sosiaalisesti kömpelönä huippututkijana ja Sheldonin tyttöystävänä Amyna, sekä Rauc, joka puolestaan esittää sanavalmista ja taskukokoista, myöskin superälykästä Bernadettea, saavat tällä hetkellä palkkaa huomattavasti muita tähtiä vähemmän; vain 200 000 dollaria, eli 189 000 euroa, per jakso. 

Varietyn mukaan palkkaneuvottelut käynnistyvät todenteolla tällä viikolla. 

Lue myös: Paljonko TV-näyttelijät tienaavat yhdestä jaksosta? Hollywoodin palkat suorastaan tähtitieteellisiä

Lue myös: Rillit huurussa -fanit huomio! Luvassa spin off -sarja

Kilpailut

Uusimmat