Kuva: AOP

Rillit huurussa -sarjan spin-off vahvistettiin - hän esittää 12-vuotiasta Sheldonia!

14.03.2017 08:15 - Rea Tallgren

Kulttisarja saa jatkoa, kun spin-offissa tutustutaan yhden sen mielenkiintoisimman hahmon lapsuuteen.

Rillit huurussa -sarjaa on esitetty vuodesta 2007 saakka. Kulttimaineeseen noussut sarja kertoo kämpäkäveruksista, Sheldonista ja Leonardista, jotka ovat fyysikoita. Heidän lisäkseen komediasarjassa perehdytään heidän ystäviensä ja kumppaniensa elämään ja seurataan niin heidän uriaan kuin rakkauselämäänsäkin. 

Nyt sarjan huhuttu spin-off on vahvistettu tekijöiden toimesta. Spin-off tulee keskittymään päähenkilö Sheldon Cooperin lapsuuteen. Kertojana sarjassa kuullaan Sheldonin esittäjä Jim Parsonsia, 12-vuotiasta päähenkilöä esittää Iain Armitage, joka on yksi lapsinäyttelijöistä HBO:n Big, Little Lies -sarjassa. Kyseisessä sarjassa Armitage näyttelee muun muassa Nicole Kidmanin ja Reese Witherspoonin rinnalla. 

Iain Armitage (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Sarjan tulee ohjaamaan Jon Favreau, jonka käsialaa ovat olleet muun muassa Viidakkokirja- ja Ironman -elokuvat. Sarjassa Sheldonin äitiä tulee esittämään Zoe Perry. Hän on aikuisen Sheldonin äitiä alkuperäisessä sarjassa esittäneen Laurie Metcalfin tytär. Molemmat naisista näet alla olevassa kuvassa. 

(kuva: AOP)

Sarja tulee keskittymään Sheldonin ja hänen sisaruksiensa nuoruuteen ja lapsuuteen tiukan, ja vakaasti kristityn äitinsä sekä alkoholisti-isänsä kanssa. 

Lue myös: Paljonko TV-näyttelijät tienaavat yhdestä jaksosta? Hollywoodin palkat suorastaan tähtitieteellisiä

Lue myös: Rillit huurussa -tähtien jalo teko: Suostuivat palkanalennuksiin, jotta kollegat saisivat korotuksen

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat