Kuva: AOP

Pitääkö Game of Thrones -sarjan suosittu faniteoria paikkansa? Tähti kommentoi asiaa vihdoin

14.03.2017 15:15 - Erica Alaluusua

Nikolaj Coster-Waldaun mukaan olisi liian ilmeistä, että Cersei-hahmo kuolisi Jamien käsiin.

Netissä pyörii lukuisia eri faniteorioita Game of Thrones -fantasiasarjan tulevista ja menneistä tapahtumista. Viime kauden päätös on saanut aikaiseksi yhden suosituimmista teorioista. Päätösjaksossa Lena Headeyn näyttelemä Cersei Lannister räjäytti Kuninkaansataman, ja nousevan viimein itse valtaistuimelle.

Jakson lopussa nähdään Cersein ja hänen veljensä/rakastettunsa Jamien välillä merkitsevä kylmä katse. Tämä on saanut fanit arvelemaan, josko Cersein elämä päättyisi Jamien käsiin, onhan Jamie kuitenkin aikaisemmin surmannut kuninkaansa. Ja vielä hyvin samanlaisesta syystä, hulluna kuninkaana tunnettu Aerys Targarian nimittäin poltti ihmisiä elävältä. 

Tämän lisäksi George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjasta, jonka pohjalta Game of Thrones sarjaa on tehty, löytyy ennustus koskien Cersein kohtaloa. Ennustuksen mukaan "Valongar" tulee laittamaan kätensä Cersein kurkulle ja kuristamaan tästä elämän pois.

Valongar-sana kuuluu Martinin kirjasarjassa puhuttavan valyrian kielen sanavarastoon, ja tarkoittaa mitä ilmeisemmin pikkuveljeä.

Jamie Lannisterin hahmoa näyttelevä Nikolaj Coster-Waldau on nyt kuitenkin kumonnut teorian, sillä se on hänestä liian ilmeinen. 

- Se on teoria, jossa on jotain kaunista, romanttista ja traagista. Mutta se on liian ilmeinen.

Näyttelijä paljasti, ettei hän tiedä itsekään mitä hahmojen tulevaisuus tuo tullessaan. Jos tämä pitää paikkaansa, voidaan mahdollisesti olettaa, että kuningatar tulee pitämään valtansa ensi kaudella, tai ainakin henkensä. 

Lue myös: Tulevalla Game of Thrones -kaudella superyllätys: Mukana näyttelijädebyyttinsä tekevä muusikko!

Lue myös: Game of Thrones -fanit huomio! Uusi tiiseri ja kauden alkamispäivä julki

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat