Kuva: AOP

Harvinainen kuva julki Victoria Beckhamista - nauroi sydämensä kyllyydestä

14.03.2017 21:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Neljän lapsen äiti ei ikinä näytä hampaitaan ja hymyileekin kuvissa vaan vienosti.

Victoria Beckham, 42, on yksi maailman seuratuimmista kaunottarista. Ensimmäiseksi nainen nousi julkisuuteen jo 90-luvulla Spice Girls -tyttöbändin jäsenenä. Sittemmin Victoria sinetöi kohtalonsa seurattuna julkkiksensa ja tyyli-ikonina alkamalla seurustella ja lopulta naimalla jalkapalloilija David Beckhamin.

Vuosia sitten Victoria vielä edusti hyvin luontevasti ja esimerkiksi saattoi hymyillä tai nauraa kuvissa avoimesti. Toista on ollut viime vuosina. Naisesta ei ole saatu hymykuvia tai videoita juuri ollenkaan. Miehensä kanssa punaisella matolla edustaessaankin Victoria on hymyillyt vain vienosti. 

Poikkeuksen sääntöön tekee tuore paparazzikuva, jossa nähdään Beckham nähdään oikein nauravaisena. Nainen kuvattiin paparazzien toimesta hänen ollessaan ystäviensä kanssa ruokakaupassa New Yorkissa. 

Katso kuva alta. 

(kuva: AOP)

Pian kuvan ottamisen jälkeen Victorian naama palasi peruslukemille, eikä hänen kasvoillaan hymyä enää näkynyt. Väsynyt nainen vaikutti silti olevan, ja paparazzit ikuistivatkin muotisuunnitelijana nykyään nimeä tekevän naisen haukottelevan ostoskärryihinsä nojaten. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Tuoreet kuvat hätkähdyttävät: Superhoikan Victoria Beckhamin rintakehästä paistavat läpi luut

Lue myös: Romeo Beckham, 14, liittyi Instagramiin - sulatti sydämet heti ensimmäisellä kuvallaan

Lue myös: Victoria Beckham julkaisi suloisen kuvan perheestään - fanit ihastuivat

Kilpailut

Uusimmat