Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Miksi Arttu Lindeman julkaisi tyttöystävänsä kuvan? "Mieluummin näin päin"

17.03.2017 18:15 - Rea Tallgren

Arttu Lindeman julkaisi hiljattain tyttöystävänsä kuvan sosiaalisessa mediassa. Päätöstä Lindeman kertoo tyttöystävänsä kanssa harkinneensa tarkkaan.

Arttu Lindeman on paitsi räppäri ja tubettaja, pian myös tv-tähti, kun hänen oma ohjelmansa Lindemania alkaa TV5:llä maaliskuun lopussa. 20-vuotiaalla Lindemanilla on sosiaalisessa mediassa hurja määrä seuraajia. Se, että nuoret tunnistavat Lindemanin kasvot minne ikinä hän meneekin, on hänen mielestään pääasiallisesti mukavaa. Silti, kotikerrostalon alaoven summerissa ei hänen nimeään lue. 

- Siinä pyörii aika paljon junnuja lähellä ja jos näkisivät mun livahtavan rappuun, niin se nimi olisi vähän riski siinä, Lindeman selittää SuomiRockin haastattelussa. 

Hän kertoo kuulleensa esimerkiksi Mikael Gabrielin kerrostalon rappukäytävän täyttyneen paikan päällä jopa nukkuneista faneista kun Mikaelin osoite oli heille aikanaan selvinnyt. 

Julkisuuden kanssa saakin olla tarkkana. Hiljattain Lindeman julkaisi ensimmäisen kuvan tyttöystävästään sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo, että päätöstä piti pohtia tarkkaan. 

- Ajattelin, että mieluummin näin päin, kuin että näen kaupassa lehdessä jonkun yöllä napatun kuvan meistä, kun olemme menossa kotiin, että "Katso, tässä on Arttu Lindemanin tyttöystävä".

- Toisaalta, kaikki seuraajani tiesivät, että seurustelen, joten ajattelin, että on luontevaa näyttää heillä, millaisen ihmisen kanssa olen. 

Lindeman kuitenkin selittää, ettei tyttöystävän nimeä julkaistu. 

- Hänellä on aivan oma työ ja omat juttunsa, Lindeman selittää.

Lindemanin mukaan tyttöystävän kuvan julkaiseminen sai aikaan sen, että ihmiset tulevat keikoilla vielä ahnaammin päälle. 

- Se on aika kieroutunutta. Mutta niissä tilanteissa olen vain aivan ice cold. 

Ohjelmassaan Lindeman ottaa mittaa erilaisissa peleissä muista julkkiksista. Vieraina sarjassa ovat muun muassa JVG ja Krista Siegfrids. Kenties hieman yllättäen ohjelmassa nähdään myös Sikke Sumari

- Halusin itse Siken mukaan, koska olen katsonut hänen ohjelmiaan äitini kanssa todella paljon. Sikke otti heti todella äidillisen asenteen minua kohtaan ja toruikin minua moneen otteeseen kuvausten aikana, Lindeman nauraa. 

Sikke Sumari (kuva: AOP)

Pelien pelaaminen oli Lindemanin mielestä hauskaa, mutta hän myöntää myös olevansa todella kilpailuhenkinen. 

Keväällä Lindeman keskittyy keikkailuun. Myös uusia biisejä on tulossa, ja Lindemanin mukaan "jotain todella erilaista" onkin luvassa. 

- Mitään enemmän en voi siitä vielä kertoa, mies sanoo ja vinkkaa silmää. 

Lue myös: Arttu Lindemanin menestystä tylytetään somessa - suomalaisräppäri puolustaa: "Jengi itkee turhaan"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat