Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Sara Forsberg yhteishaastattelussa poikaystävänsä kanssa: "Läpsimme jatkuvasti toisiamme pyllylle"

17.03.2017 13:45 - Senja Rapila

Rakastunut pariskunta viettää kolmevuotispäiväänsä tänä kesänä.

Suomalainen nettisensaatio, kielinaisena maineeseen kiirinyt Sara Forsberg, 22, esitteli poikaystävänsä Hoomanin eli tuttavallisemmin "Humin" ensimmäisen kerran julkisuudessa vuoden 2016 maaliskuussa. Hän julkaisi YouTube-tilillään videon, jossa pariskunta vastasi fanien erilaisiin kysymyksiin.

Nyt pariskunta on Suomessa vieraillessaan antanut ensimmäisen yhteishaastattelunsa SuomiRockille. Haastattelussa he muun muassa paljastivat sen, kuinka he tapasivat.

- Niin vain kävi, että kun olin muuttanut juuri Yhdysvaltoihin, latasin itselleni ensimmäisen kerran Tinderin. Humi oli ensimmäinen Tinder-treffikumppanini. Ja viimeinen. Olemme sen jälkeen pitäneet yhtä ja tänä kesänä tulee täyteen kolme vuotta, Saara kertoi onnellisena haastattelussa.

- Olen hyvin innoissani siitä. Minulla on hänen kanssaan todella hauskaa. Hän on todella kannustava ja on sujut sen kanssa, että matkustaa kanssani paljon. Hän kannustaa minua kaikessa mitä teen.

Forsbergin poikaystävä Humi kertoo, että on opiskellut tietotekniikkaa ja haluaisi tehdä työkseen ohjelmointia tulevaisuudessa. Tällä hetkellä hän kuitenkin työskentelee ravintola-alalla.

Saran persoonallisuus hurmasi

Saraa pari vuotta vanhemman Humin mielestä parasta Sarassa on tämän persoonallisuus.

- Hän on niin monipuolinen. Hänen kanssaan on niin hauskaa kaikkialla. Se on aivan kuin jotain leikkiä, en oikein tiedä kuinka kuvailisin sitä, Humi pohdiskeli haastattelussa.

Tavatessaan Saran, ei tumma komistus tiennyt kuinka suuri tähti Sara on kotimaassaan. Hänen mukaansa asiasta käytiin kuitenkin jo keskustelua deittisovelluksessa ennen ensikohtaamista.

- Kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa Tinderissä, hän sanoi, että 'ai, etkö tiedä kuka olen? Olen kielinainen', hän kertoi ilkikurisesti.

- Ei, en minä noin sanonut! Sanoin, että oletko kuullut kielinaisesta, koska sillä hetkellä se oli viraali ilmiö ja uskoin, että todella monet ihmiset olivat nähneet sen, Sara nauroi vieressä.

- Hänellä kesti hetki ymmärtää, että mitä teen elääkseni ja millainen statukseni on Suomessa, Sara summasi.

Molemmat introvertteja

Pariskunta kertoo SuomiRockilla, että molemmilla on Yhdysvalloissa omat ystäväpiirit, mutta he viettävät paljon aikaa myös molempien ystävien seurassa.

Vaikka he viettävätkin paljon aikaa kavereiden kanssa, nauttivat he myös omasta ajastaan.

- Tykkäämme myös viettää paljon aikaa omissa oloissamme. Voisi melkeinpä sanoa, että olemme introvertteja, Sara summasi haastattelussa.

Kepposia ja rakkautta

Pariskunta kertoo SuomiRockin haastattelussa, että he tekevät jatkuvasti toisilleen erilaisia kepposia. 

- Todellakin, teemme jatkuvasti kepposia! Yritän aina säikäyttää hänet kulman takaa tai läpsäistä häntä takapuolelle, se on meidän juttumme, Humi kertoi virnistäen.

- Kyllä, teemme sitä paljon, Sara nauroi.

Normaalin keppostelun lisäksi pari on alusta alkaen kertonut toisilleen pieniä, kotimaahansa liittyviä, humoristisia "valheita". Esimerkiksi Sara on kertonut poikaystävälleen ennen tämän Suomen vierailua, että Suomessa on jääkarhuja.

- Kerroin hänelle, että Suomessa meillä alkaa ulkonaliikkumiskieltä kello yhdeksän, koska sen jälkeen jääkarhut alkavat metsästää! Sara nauroi.

- Joo, en aio valehdella; se meni minuun aivan täydestä, Humi totesi.

Patikointia ja retkeilyä rakastava pariskunta oli myös käynyt patikoimassa Espoon kansallispuistossa Nuuksiossa hiljattain, jolloin Sara oli jälleen kiusannut poikaystäväänsä.

- Sara kertoi, että kannattaa olla varovainen ja pitää silmät avoinna, koska siellä on susia. Ajattelin, että voi ei! Humi nauroi.

- Hän uskoi kaiken. Tiedän että se on ilkeää, olen pahoillani, Sara totesi nauraen.

"Salmiakkikossu on maailman oksettavinta"

Humi kertoi jo vuonna 2016 julkaistulla YouTube-videolla vihaavansa yhtä suomalaisten lempiherkkua yli kaiken, nimittäin salmiakkia. Tumman komistuksen suhde monen suomalaisen lempimakuun ei ole muuttunut tänä aikana.

- Olen yrittänyt oppia rakastamaan sitä..., hän totesi haastattelussa irvistäen.

- Mutta hän ei vain pidä siitä ollenkaan. Olen yrittänyt maistattaa sitä hänelle kaikissa eri muodoissa. Olen myös tarjonnut salmiakkikossua, mutta hänen mielestään se on maailman oksettavinta, Sara nauroi.

- Annan salmiakille aikaa, kyllä minä opin! Humi totesi.

Vaikka Forsbergin ulkomaalainen rakastettu vihaakin salmiakkia, hän rakastaa monia suomalaisia ruokia, kuten karjalanpiirakoita, ruisleipää graavilohen kanssa ja raejuustoa. 

Lue myös: Sara Forsberg ajoi hiuksensa siiliksi yllättävästä kohtaa - "Supersärmikäs"

Lue myös: Sara Forsberg julkaisi kuvan bänditreeneistään - käsittämätön ääni

Kilpailut

Uusimmat