Kuva: Senja Rapila

Mira Luoti luottaa tyylissään maihareihin: "Minulla on nykyään niin mukavuudenhaluinen jalka"

31.03.2017 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ilman matalapohjaisia kenkiä Luoti ei omien sanojensa mukaan tulisi toimeen.

Laulaja Mira Luoti, 39, tunnetaan näyttävistä ja tyylikkäistä esiintymisasuistaan. Vaikka muoti ja vaatteet ovatkin Luodille tärkeitä, ei hän kuluta rahojaan aina uusiin asukokonaisuuksiin. Luoti nimittäin rakastaa vaatteiden tuunaamista.

- Keikkavaatteiden tulee olla hengittävät, joustavat sekä tietenkin omaan tyyliini sopivat. Yritän kierrättää mahdollisimman paljon ja käytänkin samoja vaatteita monella eri tavalla.

Tuunaaminen saattaa Luodille tarkoittaa esimerkiksi sitä, että hameen helma saa uuden muodon.

- Välillä esimerkiksi ompelen jonkun pienen merkin johonkin, tai sitten vaan leikkaan saksilla hihoja irti. Hame on helppo tuunata, jos se on pitkä niin leikkaa vain siihen halkion, Luoti pohtii.

Vaikka mitään pukeutumisen peruskiveä Luoti ei osaakaan kertoa, tietää hän olevansa pulassa, jos kappiin jätetään pelkät korkokengät.

- Jos minulta vietäisiin kaikki matalat kengät pois, niin en kyllä tulisi toimeen. Minulla on nykyään niin mukavuuden haluinen jalka, että korkokengissä se enemmänkin kramppaa.

- Sen sijaan maihareita löytyy kaapista lyhyellä ja pitkällä varrella varustettuna. Ne on todella hyvät jalassa ja kestää pitkään. Ne on kenkinä jämäkät ja niillä vaan lähtee hyvä askel, Luoti nauraa.

Lue myös: Mira Luoti tulevasta levystään: Energisempää menoa on luvassa

Kilpailut

Uusimmat