Kuva: AOP

Kimi Räikkönen ei hurmannut vaimoaan luksuselämällä - Minttu avautuu rakastumisesta Elle-lehdelle

23.03.2017 10:39 - Anna Hopi - Luettu 2 046 kertaa

Räikköset elävät perhekeskeistä elämää ja odottavat toisen lapsen syntymää.

Monella saattaa olla sellainen kuva Räikkösen pariskunnasta, että he elävät pelkästään luksuselämää. Kimi ja Minttu Räikkönen sanovat Elle-lehden perhehaastattelussa kuitenkin elävänsä yllättävän tavallista arkea. Viime kesänä naimisiin menneen parin rakkaustarina lähti käyntiin vähän yllättäenkin kotibileistä.

Pari tapasi toisensa aikoinaan Kirkkonummella bileissä, joihin ystävä houkutteli Mintun. Hän sai juhlien jälkeen yllättävän puhelun, kun Kimi pyysi häntä uudelleen mökilleen Porkkalanniemeen. Tällä kertaa vieraaksi oli kutsuttu vain Minttu.

Aviopari sanoo rakkauden loksahtaneen paikalleen vaivattomasti. Minttu ei hurmaantunut Kimin julkisuuskuvasta, vaan sanoo sen johtavan paljon harhaan.

(kuva: AOP)

- Rakastuin Kimissä siihen, että hän on niin välittävä, huomaavainen ja huolehtiva läheistensä suhteen. Eli aivan muuta kuin julkisuuskuvansa, nainen sanoo Ellelle.

Räikköset sanovat elävänsä paraikaa perhekeskeistä elämää, jossa sukulaiset näyttelevät tärkeää osaa. Perheessä on parivuotias Robin-poika ja Minttu odottaa parin toista lasta. Robin kyselee jo paljon keväällä syntyvän pikkusiskonsa perään.

Lähde: Elle.

Lue myös: Minttu Virtanen karisti raskauskilot - antoi vinkit hyvään oloon!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat