Kuva: Fotolia

Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

27.03.2017 12:02 - Anna Hopi

Huomiokuningattarena loistaa neljän muun merkin ohella leijona, joka kerää katseet, missä tahansa kulkeekin.

Osa ihmisistä kaipaa enemmän huomiota kuin toiset. Sille on monta psykologista syytä - ehkä äiti ei huomioinut sinua tarpeeksi lapsena, ehkä vain nautit esillä olemisesta tai koet vieläkin jääväsi elämässäsi seinäruusuksi, etkä niele asiaa. Horoskooppimerkit voivat antaa osviittaa humoristisella tavallaan siihen, keillä on astrologisesti tulkittuna suurin potentiaali olla huomionkipeä.

Nämä henkilöt ovat eläinradan ekstrovertteja. Niitä jotka ovat aina puhumassa, juoruamassa, sopimassa treffejä, tekemässä jotain ja hakemassa hyväksyntää toisilta ihmisiltä.

Katso alta, ketkä kuuluvat huomiokipeiden horoskooppimerkkien listalle.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Kukaan ei ole yhtä itsevarma kuin oinas, eikä ole ihme, että tämä merkki on juhlien keskus. Vaikka et tuntisi yhtään oinasta, hänet on helppo tunnistaa ihmisoukosta. Katsele tyyppiä, joka kävelee itsevarmasti, omaa seurueen takanaan ja johon katseet kääntyvät pakostikin. Oinas ei välttämättä etsi huomiota, mutta tietää saavansa jokaisen huoneessa olevan huomion. Hän haluaa olla Se Tyyppi, jonka kaikki haluavat, joten hän aivan varmasti ottaa oman hetkensä valokeilassa vastaan.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksonen on sosiaalinen eläin, joka rakastaa kaikenlaista hauskanpitoa ystävien kanssa. Jos et vielä tiedä, kuka on juhlien kaksonen, hän on se, joka naurattaa keskellä tilaa isoa ryhmää ihmisiä jollain kertomallaan jutulla. Kaksonen on usein huomion keskipiste, mutta sanoo silti aina, ettei saa tarpeeksi huomiota. Hänen mielestään ihmisten pitäisi kiinnittää enemmän huomiota häneen, koska hänellä on paljon annettavaa.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Jos joku on porukan huomiokuningatar, se on leijona. Hänellä on dominoiva luonne - on suorastaan mahdotonta olla huomaamatta häntä. Hän on myös erittäin dramaattinen. Jos et jo anna leijonalle huomiota, hän pakottaa sinut huomaamaan hänet - millä tahansa keinolla. Vaikka kyse olisi itsensä nolaamisesta julkisesti, leijonalla on pokkaa käyttää kaikkia keinoja, jotta huomaat hänen olemassaolonsa.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpioni voi olla erittäin huomaamaton, tai myös todella agrressiivinen. Hän ei välttämättä tee mitään ilmeistä, jotta hänet huomattaisiin, mutta kun skorpioni haluaa huomiota, hän tietää tavat, joilla saa sitä. Et millään voi ignoorata hänen voimakasta olemustaan. Vaikka tunteesi häntä kohtaan olisivat todella ristiriitaiset, et saa häntä päästäsi. Skorpioni tietää tämän, joten ei hae kovin usein aktiivisesti toisten huomiota.

Jousimies (22. marraskuuta - 19. joulukuuta)

Jousimies elää kiinnostavaa elämää, eikä edes yritä olla erikoinen. Siksi ihmiset helposti puhuvat hänestä. Hän on yksi ekstroverteimmista merkeistä, ja on helppo tajuta, miksi hän päätyy huomion keskipisteeseen. Hän on suosittu, ja vetää helposti ihmisiä omaan sisäpiiriinsä. Monet hakeutuvat jousimiehen seuraan saadakseen palasen tuota jännitystä. Jousimies hakee suosiota ja huomiota, koska haluaa ylläpitää asemaansa suosittuna tyyppinä, jota kaikki rakastavat.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Oinas nukkuu 30 minuuttia, härkä vuorokauden - horoskooppisi paljastaa, kuinka paljon tarvitset unta

Kilpailut

Uusimmat