Kuva: AOP

Channing Tatumin Jenna-vaimo kehottaa naisia: "Pidä seksielämä mielenkiintoisena itseäsi varten"

13.04.2017 17:15 - Emma Ylistalo

Jenna Dewan-Tatum kertoo antamassaan haastattelussa parisuhteestaan.

Näyttelijä Channing Tatum, 36, ja hänen vaimonsa näyttelijä, Jenna Dewan-Tatum, 36, ovat useasti todistaneet olevansa upea pari. Ainakin nämä ihanat kuvat todistavat, että parilla on hauskaa yhdessä. Pariskunnan perheeseen kuuluu myös 3-vuotias Everly-tytär.

Redbook-lehden haastattelussa kaunotar kertoi hänen ja näyttelijäkomistuksen suhteesta. Hän muistutti keskusteluiden tärkeydestä ja kertoi myös, kuinka hän ja Channing pitävät asiat kiinnostavina myös makuuhuoneen puolella. Erityisesti Jenna muistutti antamassaan haastattelussa, kuinka tärkeää se on juurikin itseään varten - ei ainoastaan kumppanin takia.

- Minusta kaikkien naisten tulisi pitää seksielämä kiinnostavana itseään varten. Ihmiset kysyvät aina, että teetkö jotain pitääksesi miehesi mielenkiinnon yllä. Vihaan sitä kysymystä. Miksi tekisin sen miestäni varten? Teen asioita itseäni varten. Alusvaatteet, jotka ostan, eivät ole välttämättä hänelle. Ne ovat meille ja minulle. Kunhan tunnet itsesi seksikkääksi, se on hyväksi sinulle. 

Tämä neuvo on nähtävästi toiminut ainakin näiden kahden näyttelijän suhteessa. 

- Emme merkitse seksiaikoja kalenteriin - vielä! Ehkä muutaman vuoden kuluttua. Ehkä toisen lapsen jälkeen. Kun on kaksi kiireistä ihmistä, on hienoa, että jää aikaa ikävöidä toista. On upeaa ikävöidä toista vielä vuosienkin jälkeen, se on kuin onni onnettomuudessa. 

Lue myös: Channing Tatum jakoi rohkean kuvan vaimostaan - makaa alastomana sängyllä

Lue myös: Channing Tatumin Jenna-vaimo oli punaisen maton upein ilmestys - katso

Lähde: Cosmopolitan.com

Kilpailut

Uusimmat