Kuva: Mikko Räsänen

Salitauko kostautui Eevi Teittiselle: "Kroppa näyttää tavallista löysemmältä"

13.04.2017 16:45 - Senni Loikala

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ajaksi tiukoista kuntoilutottumuksistaan luopunut Eevi Teittinen avautuu blogissaan muutoksista kunnossaan.

Viime viikolla Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta pudonnut Eevi Teittinen kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, että muutaman kuukauden salitauko näkyy ja tuntuu hänen vartalossaan.

Neste kertyy kehoon helpommin ja lihaspaineista ei ole tietoakaan. Kroppa näyttää tavallista löysemmältä, mutta eipä siitä jaksa mitään stressiä ottaa - tai siis miksi ottaisin?”, Teittinen kirjoittaa ja kertoo luottavansa, että vartalo palautuu nopeasti entiselleen.

Tällä viikolla Teittinen palasi kuntosaliharjoittelun pariin. Tauon takia treenit aiheuttavat jälkikäteen kovia lihaskipuja.

Kipu on sietämätöntä. Rappuset ovat nyt ensimmäistä kertaa ikinä oikeasti niin paha vastus, että vedän ne ylös mieluummin käsivoimilla”, Teittinen kertoo. ”Varmistin myös eilisellä yläkroppatreenillä sen, että tänään pääsen nauttimaan sitten ihan kunnon kokovartalokipsistä. Olen yhtä sosetta koko nainen.

Teittinen on myös palannut noudattamaan terveellistä ruokavaliota, josta hän höllensi otettaan tanssikilpailun ajaksi. ”Tanssitreenien tiimellyksessä teki jotenkin paljon enemmän mieli herkkuja - tähän tosin vaikuttivat varmasti omalta osaltaan myös väsymys ja stressi.

Teittinen nousi otsikoihin TTK-kisan aikana syytettyään tuomareita kiusaamisesta. Pääset lukemaan tästä, miten tuomarit reagoivat puheisiin. Kohun aikana myös Teittisen entinen kihlattu Uniikki kertoi oman näkemyksensä kiusaamisesta. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Mini Fitness -blogi

Kilpailut

Uusimmat